Taskulamp enesekaitseks Kinni Teleskoop Muskaati LED Taskulamp Turvalisuse Lamp 18650 Aku

€13.21

Saadavus: On laos

m17213

kallis sõber, Me oleme professionaalne tootja LED kaasaskantavad valgustus-ja teenetemärgi tuled, Me s upport wholesale ja Dropshipping teenust .Me pakume teile kvalifitseeritud tooteid ja teenuseid.

Spetsifikatsioon: * Powered By 18650 aku(või 3 AAA patareiga) * Valgusvihu Kaugus: 250-500 * Korpuse Materjal: Alumiinium * Mõõde: 35cm (pikkus) * 3.7 cm(läbimõõt) * Värv: Must * Režiimid: kõrge, madal ja strobo, vajuta kergelt saba ühise põllumajanduspoliitika vahetada režiime * veekindluse tase: ipx6, võiks kasutada vee lühikese ajaga * Kõrge-tugevus alumiinium korpus, Mil-Spec raske anodeeritud äärmise vastupidavuse * Lamp base: high power LED eluiga kuni 50000 tundi või rohkem

Omadused:

Väljund: LED annab ereda valguse üle kimbu kaugusel 250m ja ulatuda kuni 500m. 3 transpordiliikide kättesaadavad, kõrge / madal / strobe Pikaajalise: Kuni 10 tundi 3 AA patareid.Kõrge kvaliteediga LED pirn pakkuda optimaalse jõudluse kogu 50,000 tundi kasutamise Vastupidav: Suur-tugevus alumiinium korpus.Sõjaväe spetsifikatsioon raske anodeeritud äärmiselt vastupidavus.O-rõngas ja tihend suletud, et hoida ära tolmu ja niiskuse Disain: Mõeldud lawman, juhi ja turvalisus, see kaitseb sind halvad poisid ja road rage.Rasketehnika-tollimaks, kompaktne, tugev ja raske nagu rock muudab ideaalne kämping, matkamine, jahindus, enesekaitse jne.Ja siis tuleb valmis kõigeks on oma tee Shipping Poliitika:

1.Me korraldame shippment niipea kui võimalik usaldusväärsete vedajad pärast makse.

2. Ühise Tasuta Kohaletoimetamine Logistika: Post Tavaline Väike Pakettaknad ja Hiina Posti Tähitud lennuposti võib võtta 20-60 päeva, Kiiremini vedaja on saadaval ühe oma valik.

3. Kui te ei ole saanud teie tellimus pärast 30 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.meil on jälgida, et teie ja teiega asap.teie rahulolu on meie tegutsemine, Rahvusvaheline logistika kiirus on mõjutatud paljude tegurite poolt, kinnitame: maatüki Nr allkirjastatud, tagastamise täielik ilma igasuguse põhjuseta.

Tagasiside & Tagasi:

Kui sulle meeldivad meie tooted, siis palun jätke mulle kõik 5 tähte tagasiside (Punkt Kirjeldatud tärni 5 -, Side 5 tärni ja tarneaeg 5 tähte) ja fotod support me on teretulnud, et saate jagada ka oma sõpradega VK , ru.itao, Facebook või Twitter.

Kui sa ei ole nii täidetud mis tahes osas, palume teil ei karda meiega ühendust võtta enne lahkumist meile negatiivset tagasisidet, ma lahendab kõik probleemid on teie jaoks.Palun pidage meeles, et on algusest peale meie teenus:).

Märksõnad:Sukelduda Li, Led Lamp, Vilkuv Valgus Laetav, Aiqos Aku, Tõrvik, 18650 Aku Recharg, Cree Esilatern, 12 V Aku, Laterna, 1 26650 Aku.

Taskulamp Tüüp selfdefense
Mudeli Number m08
Brändi Nimi OUIO
Mudel LED ' Idega led
Toetust Dimmer Astmevaba dimm
Luumenit Muud
Lülitage Režiim Kõrge/Keskmine/Madal
Funktsioon Enesekaitseks
Laadija Laetav
Valgusallikas LED-Lambid
Zoom Jah
Fookuskaugus Reguleeritav
Sertifitseerimine CQC
Võimsus 30w
Korpuse Materjal Alumiinium
Veekindel Jah
Päritolu CN(Päritolu)
värv must
Valgustus Kaugus 200-500 m

Kirjutage arvutus!

Taskulamp enesekaitseks Kinni Teleskoop Muskaati LED Taskulamp Turvalisuse Lamp 18650 Aku

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted