Naiste Aluspesu Tank Top Camisole Body Shape Korsett Shapewear Vest Õmblusteta Naiste Salendav Korsett Compression Särk Varrukateta

€8.38

Saadavus: On laos

m18453

☘ Kõtu Kontrolli Tank Top Shapewear --- Meie shapewear tank topid naistele pakub 360 kraadi suunatud valgus kontrolli, et sinu kõht, talje ja tagasi, aitavad teil vaatasin natuke nõrgem ja võluv.Kerge tunne, kui camisole shapewear naiste silub oma kõverad. ☘ Rinnus Võimsus Kudumine ---Special folding disaini vahel rinna vormimist teie büst liin hästi.ei suru rindkere, ulatub rinnus kõver, ümbritseb rinnus. ☘ Lai Rihm, Mitte Rolling ---Shapewear camisole naiste featuring kühvel kaela ja laiad õlapaelad, et vältida salenemisele tank top libisemise alla õlgadele või jättes siduv märgid, suurendades mugavust kui seljas.See cami shapewear on lihtne kihilisus, et peab-on kõigi naiste kapp. ☘ Hingav & Veniv, Mugav Kanda ---Sisseehitatud rinnahoidja tank top annab neli-viis veniv, sobib naistele, et eri suurused, pehme ja hingav kangas pakub maksimaalset mugavust, mis võimaldab teil kanda kogu päeva pikkune. ☘ Juhtudel ---Polsterdatud tank top kuju keha all oma igapäevased riided nähtamatult, annab kõik-ümber silumiseks usaldust.Täiuslik kandma nagu kujundamisel cami, kui pulm, või kui mugav sleepwear, kulumise all õhuke või madala kaela tops.Või niisama naiste põhilised tank eesotsas kanda üksi.Toote kirjeldus Omadused Kujundamisel Pits O-Kaeluse Camisole: ❤Suunatud kontroll aitab kuju ja sile kõht; ❤Soft & Veniv materjal võimaldab püsivalt kasutada; ❤Laia rihmadega ja kõrge seljatoega ülim katvus; ❤Kahekordistab nagu vest särk või pajama top; ❤Flatlock õmblused, et vältida ärritust; ❤Tõrgeteta sujuv vaata all riided.Materjal 92% Nailon + 8% Spandex SOE VIHJEID:Käsi pesta, Käsi on kuiv, ei valgendi, mitte Rauast.Et veenduge, et saada õige suurusega,siis palun vaadake meie suurus joonis enne oma tellimus.

Palun pange tähele, et ostjad on vastutav kõigi täiendavate tolli teenustasud, vahendustasud, maksud ja tollimaksud impordile ühendusse teie riigis.Need täiendavad tasud võivad olla kogutud üleandmise ajal.Me ei hüvita laevandus tasu keelduda saadetiste.

Kui teil on mingeid probleeme meie kaubad või teenused, palun võtke meiega ühendust enne seda, kui jätate negatiivse tagasiside.Teeme oma parima, et lahendada mis tahes probleemi ja tagada teile parim klienditeenindus.

Märksõnad:Denim Korsett Keha, Keha Naiste Korsett, Aku Nano Spray Udu, Naiste Korsett, Naiste Bambusest Korsett, Tööpink, Keha Korsett Secy, Spa äraveo, õhuke Keha Korsett, Intex Spa S1.

Kanga Tüüp Broadcloth
Funktsioon 4 Talje Salendav
Teenetemärgi PUUDUB
Funktsioon 2 Kuju Keha
Rõve Pilt No
Paksus STANDARD
Sugu NAISED
Suurus S/M/L/XL/2XL/3XL
Päritolu CN(Päritolu)
funktsioon 3 Õmblusteta Disain
Mudeli Number Aluspesu Tank Tops
Brändi Nimi JOYSHAPER
Toote Tüüp Shapers
Materjal 92%Nailon + 8%Spandex
Kontrolli Tase Keskmine
Shapewear tops
Seksuaalse Alatooniga No
värv Must/Alasti
Funktsioon 1 Mugav & Hingav

Kirjutage arvutus!

Naiste Aluspesu Tank Top Camisole Body Shape Korsett Shapewear Vest Õmblusteta Naiste Salendav Korsett Compression Särk Varrukateta

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted