127V Suurus 4/4 VIIUL VÖÖRI Hübriid süsinikkiust Pernambuco Naha Stick Snakewood Konn Viiul Osad Tarvikud

€82.10

Saadavus: On laos

m1867

◇ELEGANTNE DISAIN - Teil on võimalik leida ilus snakewood konn koos Fleur-de-lys, pärlmutter Slaid, Ehtne nahk grip, elegantne uushõbe lõng mähis selle mudeli.Messing liitmikud glowed nagu poleeritud kuld.

◇HÜBRIID CARBON FIBER - Oma stick on tugev süsinikkiust tuum puit, nahk, tugevam kui pernambuco.See on imeline kombinatsioon kõvadus, vastupidavus ja paindlikkus tagab sujuva ja kiire sonic wave.

◇MEISTER TASE - See oli valmistatud meistri poolt vibu-tegija ja pakub teile suurepärast heli.Premium kvaliteet füüsilised hobusejõhv, suur contractility, lihtsam kampol-ja vastupidavam.See on õige kaal ja pikkus tuleb umbes 61 grammi,74.5 cm sealhulgas kruvi.Lihtne mängida.

◇TÄIUSLIK TASAKAAL PUNKTI - Nagu te teate, tasakaalu punkt on väga oluline kinni.Meie tegijad alati kohandada vibu tasakaalu punkt mitu korda, et tagada see on õige valik.Suured tasakaalu punkti võimaldab teil juhtida vööri lihtsam ja mugavam.

◇HOOLIKALT KÄSITÖÖ - vibu on täiesti tehtud traditsioonilise käsitöö oskusi.Sirge pulk, puhas töö, valmis mängima.Hea Kombinatsioon Tugevus, Paindlikkus ja Tasakaalu.

Unikaalne kombinatsioon süsinikkiust core ja puidu, naha, mis on lamineeritud läbi traditsioonilise vibu tegemiseks käsitöö oskusi.

Leiad ilus snakewood konn koos Fleur-de-lys, pärlmutter Slaid, Ehtne nahk grip, elegantne uushõbe lõng mähis selle mudeli.Messing liitmikud glowed nagu poleeritud kuld.

Kõik osad on paigaldatud sama tegija algusest lõpuni isegi puhastamist.Kui soovite vibu tunne ja otsin just nagu puust vibu, samuti agility & stabiilsus ja tugevus süsinikkiust vibu, see vibu teeb teil on tunne, igav.

Märksõnad:Viiul Vööri Tarvikud Sapo, Vibulaskmine Naine, Ns Elektriline Viiul, Vibulaskmine Vibunöör, Nepal Särk, Android Flash, Lilla Saba, Konn Müts, India Meditatsioon Padi, Ebony Viiul Tuning Pesulõksud.

Stick Hübriid-Carbon Fiber
Liitmikud Sulam, messing
Pikkus Approx 74.5 cm (Including screw)
Mudeli Number 127v
Kasutamine Viiul Kasutada
Brändi Nimi VingoBow
UPC 600682737074
Jõudlus Meister tase
Tüüp Suurus 4/4 Süsinikkiust Viiul Vööri
Stiil Süsinikkiust Core Pernambuco Kaetud
hobusejõhvist Lisatasu Mongoolia Hobusejõhvist
konn Snakewood koos Fleur-de-lys
MPN 20090930127V44
Kaal Approx 61g

Kirjutage arvutus!

127V Suurus 4/4 VIIUL VÖÖRI Hübriid süsinikkiust Pernambuco Naha Stick Snakewood Konn Viiul Osad Tarvikud

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted