16 rida ripsmete pikendamise maquiagem profissional completa Ripsmete pikendamine üksikute ripsmete Paabulinnu saba 10tk/palju

€20.78

Saadavus: On laos

m42248

1LOT= 10Trays 1Tray= 16Rows Paksus: 0.07/0.10/0.15/0.20 Curl : C/D Pikkus: 8-15mm sama pikkusega üks sahtel, ja 8-15mm segatud legnths ühe plaadi Omadused ja Eelised toote

Kuidas mõõta paksus ?

Kuidas mõõta pikkust?Juuksed Paabulinnu saba ripsmed/real Fotod andmed

Ostja näidata

Meie tehases

Meie ripsmed on Testimise Aruanne

Vedu

1) Küsimus :Kui kaua klient võib saada kaup?Vastus :Transiidi aeg varieerub eri laevandus meetod ja riik.Vedaja Nimi Eeldatav aeg transiidi (tööpäeva ) DHL------------------------------------2-6 päeva Moobo.ee Standard Shipping---------11-45days Hiina Post Tavaline Väike Pakett Plus------12-50 2 päeva) Küsimus :kui kaua läheb aega, et protsess see, et?Vastus : punkt töötlemise aeg teatud, et oleneb tooted liigi ja stock staatuse ,enamasti töötlemise aeg on vähem kui 72 tundi (see on vähem kui 3days) Tagasipöördumise poliitikat 1) Küsimus: Kui kaua on kliendi mõistliku kasutamise õigused?Vastus :Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates kuupäevast, mil see saadi.Kui see punkt on teie käsutuses enam kui 7 päeva,siis loetakse seda kasutada ja ME EI saa anda TEILE TAGASTAMIST VÕI ASENDAMIST.EI ole ERANDEID!Laevanduse kulud kannab nii müüja kui ka ostja poole. 2) Küsimus :Kuidas reture kauba müüja ?Vastus : Enne kui sa reture kauba ,palun võtke meiega ühendust.Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaalpakendis ja sa PEAD ANDMA usa shipping tracking number, konkreetset põhjust tagasi, ja oma uue jälgimise numbri. 3) Küsimus : Kui kaua müüja saab oma raha tagasi ?Vastus : Me toetuse OMA TÄIELIKU VÕITNUD PAKKUMISE SUMMA saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakendamise kõik osad ja tarvikud kaasas, PÄRAST NII Ostja kui ka Müüja tehing tühistada alates Moobo.ee.VÕI võite valida, kas vahetada. *** Me kandma kõik laevaliini kulud, kui toode ei ole nagu reklaamitud.

Tagasiside

1)Me säilitada kõrgeid kvaliteedinõudeid ja püüdma 100% kliendi rahulolu!Tagasiside on väga oluline.Me nõuda, et te meiega vahetult ENNE sa annad meile neutraalne või negatiivne tagasiside ja avatud vaidlus.Me kindlasti aitab lahendada kõik probleemid.

2)Kui teil on mingeid probleeme plesae võtke meiega ühendust esiteks, jätke meid nagative tagasisidet või avatud vaidlust ei saa lahendada probleemi.Meil on, mille eesmärk on pakkuda parimaid tooteid ja parimat teenindust.Nii et, palun võtke meiega ja sa saad rahul tulemuse!

3)Moobo.ee Trademanager konto on-line alates 9:00 kuni 11:00(Hiina Aja järgi).Teil on võimalik vestelda meid, kui me areonline.Samuti saate saata meile e-posti.

Märksõnad:Juhul Au 6a Täis, Juhul Au 6 C Mops, Ringi Bassein Barbie, Rinnahoidjad õhuke õlg, Juhul Au 7 1 Pro, Rinnahoidjad On Naiste Mugavus, Juhul Au 7 Prreo, Rinnahoidjad Stiile Särgid, Juhul Au 7 Arina.

Vale Ripsmete Materjalist Muud
Vale Ripsmed Stiil Muud
Vale Eyelashe Pikkus 0.5-1cm
Vale Eyelashe Tüüp Muu Vale Ripsmed
Kogus 10tk
Vale Ripsmed Omamoodi Ripsmete Pikendamine
Tootmisprotsessi Käsitsi Valmistatud
Paksus 0.07/0.10/0.15/0.20
Mudeli Number 0.07/0.10/0.15/0.20
Suurus All size
Brändi Nimi PAABULINNU SABA
Curl C/D
Toote Tüüp Ripsmete Pikendamine
Pikkus 8/9/10/11/12/13/14/15/mix

Kirjutage arvutus!

16 rida ripsmete pikendamise maquiagem profissional completa Ripsmete pikendamine üksikute ripsmete Paabulinnu saba 10tk/palju

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted