Anime Mõrva Klassiruumis Nagisa Shiota Lühikesed Sinised Ombre Juuksed Hobusesaba Kuumakindel Cosplay Kostüüm Wig + Rada + Parukas Kork

€13.93

Saadavus: On laos

m4393

Mõrv Klassiruumis Nagisa Shiota Lühikesed Sinised Ombre Hobusesaba, Kuumakindel Cosplay Kostüüm Parukas

Tähelepanu Palun: 1. Soovitatav on kohevaks ja käivitada sõrmede kaudu parukas saada lahtiseid kiude enne seljas.Tukk võib vajadus olla trimmitud vastavalt oma nägu.Parukas net on kaks elastset vööd ehitatud lühendada ümbermõõt ifnecessary.

2. Kiud on kuumakindel, aga me ei soovita soojus-stiil välja arvatud juhul, kui teil on eelnevaid kogemusi või professionaalset abi.Temperatuur on 250-300°F (120-150°C) sooja triikrauad, 160-175°F (70-80°C) ja kuuma vett. 3. Pidage meeles, et värvid võiksid vaadata natuke erinev isik, kuna kaamera kvaliteet ja monitori seaded.Stock fotod on võetud loomulikku valgust välklambita.

Värvi Erinevuse 1. Erinevus värv võib olla põhjustatud mõned muud põhjused, näiteks värvi arutelu jälgida, valgustus jne. 2, kui Aga usud, et punkt recelved vale värv, pls võtke meiega ühendust, et näha, kui tagasi või raha tagastamist on võimalik.

Tagastamine ja Tagastamise 1. Teeme oma parima, et server iga klient. 2. Palun võtke meiega ühendust 3 päeva jooksul pärast olete saanud üksus, kui te ei ole rahul toote.

Tagasiside Kallis Ostja ,Palun hindame oma äri : 1. Kui te sellega rahul, Palun jätke meile positiivne tagasiside 5 star !!! 2. Kui te ei ole sellega rahul, Palun võtke minuga ühendust enne lahkumist negatiivset tagasisidet või avatud vaidlus.Me püüab lahendada issurs, Palun andke meile võimaluse serverit Luua pikaajaline koostöö.

Märksõnad:Cosplay Roheline Parukas, Assassins Creed Kostüüm Pood, Mänguasi Koro Sensei, Animatsiooni Cosplay, Sinine Parukas, Klassis Eliit Joonis, Assassin Creed, Ansatsu, Cosplay Hobusesaba Parukas, Nagisa Shiota Vest.

Toote Tüüp Tarvikud
Brändi Nimi SHEYOU
Allika Tüüp anime
Osakonna Nimetus Täiskasvanud
Erilist Kasutada Kostüümid
Tegelased nagisa shiota
Materjal Sünteetiline
Komponendid juuksed
Sugu Unisex
Mudeli Number SYB005

Kirjutage arvutus!

Anime Mõrva Klassiruumis Nagisa Shiota Lühikesed Sinised Ombre Juuksed Hobusesaba Kuumakindel Cosplay Kostüüm Wig + Rada + Parukas Kork

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted