Eightale araabia Õhtu Kleit, millel Eemaldatavad Seelik Kaks Tükki Lilla Maroko seal kaftan Merineitsi Kõrge Kaeluse Velvet Prom Pool Kleit

€103.67

Saadavus: On laos

m4972

Tere tulemast Meie Poe

Palun Märkused:

1.Suurus ja värv on väga oluline, et riietuda,nii et kui on valida värvi ja suurust,palun tee valida, kuna meie värvikaardi ja suurustabelit,becase suurus võib-olla valgustatud erinev teie riigis.

2.Kui soovite custom made kleit,palun jätke sõnum meile oma üksikasjalikud suuruse rind___,talje___,puusad___,õõnes korrusel kingad___tolli või cm ja mõõda ise nagu meie meede juhendamine.

3.Kui sa oled inimene, Brasiilia,palun kaaluda.Teie riik,see on väga difficlt selge kohandatud,nii me tavaliselt saata kleit, mida Hiina Post Air(25-30 päeva),ja see shipping mothed on kõige lihtne selgeks kohandatud.

4Brazilian sõbrad pööravad tähelepanu: palun jäta oma CPF oma, et kui teil on valida kiire express nagu DHL,EMS.toll on seda vaja .Täname koostöö

5.Kui teil on vaja see kleit kiiresti,palun don\ \ 't valida Moobo.ee standard shipping või ePacket ,tarneaeg on väga aeglaselt(25-35 päeva).

Märksõnad:Abaya Dubai, Merineitsi Overskirt Tanssiaiset Kleit, Sulg Rüü, Golf Seelik Naine, Eemaldatav Overskirt, Lonh Samet Kleit, Mask Maroko, Lo õhtukleit, Pruudi Kombekas, Rüü Naised.

Päritolu CN(Päritolu)
Brändi Nimi Eightale
Kaelus kõrge
Mudeli Number 2E202081908
Sisseehitatud Rinnahoidja Jah
Kanga Tüüp VELUUR
Moe Element vintage
Varruka Pikkus(cm) Lühike
Tegelik Pildid No
Materjal Polüester
Siluett Trompet / Merineitsi
Kleidid Pikkus Põranda-Pikkus
Toote Tüüp Õhtukleidid
Rong Pühkima Rongi
Sündmus Ametliku Õhtul
Varruka Stiil Regulaarne
Piht Loodus
Teenetemärgi Appliques

Kirjutage arvutus!

Eightale araabia Õhtu Kleit, millel Eemaldatavad Seelik Kaks Tükki Lilla Maroko seal kaftan Merineitsi Kõrge Kaeluse Velvet Prom Pool Kleit

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted