Ofsettrükk Super Sinise Lapiga Heidelberg SM52 PM52

€27.75

Saadavus: On laos

m6152

Ofsettrükk Super Sinise Lapiga Heidelberg SM52 PM52

1bag=6tk Anti-märgise sinine neto Kasutada üleandmise silinder,kaitsta silindri alates tint ja plekk ,Ei markingsave ettevalmistamise aeg vähendada enne printimist jäätmed.Eriline tootmise tehnoloogia,kõrge veekindel ja kattumisvastase jõudlust.

Toote Ekraan

Enimmüüdud tooted

Meie tehases

Näitus

Konkurentsieelise 1. Caiye on juhtiv brand Trükkimine osad tööstuse Hiinas 20 aastat; Tehase otsene müük, konkurentsivõimelise hinnaga. 2. Kohandatud Teenus: Me saame kohandada, et kliendid joonised töötlemiseks.Oleme paindlikud ja võimelised Tarnija. 3. Ehtne Toode, millel on Suurepärane Kvaliteet: Meie Toode on rangelt järgida Hiina Kohustuslik Sertifitseerimine. 100% garantii test enne sünnitust. 4. Müügijärgne hooldus ja Tehniline Abi: 24 tundi tehnilist tuge e-posti teel.Meie professionaalne meeskond on alati siin, kes soovivad oma tehniline konsultant. 5. Tarneaeg: Meil on palju stock, pärast makse jooksul 24-72 tundi korraldada saata varuosa trükimasina 1. Odavad tehase hind, kõrge kvaliteet 2. Rohkem kui kümme aastat müüa varuosa trükimasina ,trükimasina ja trükkimine tarbekaubad 3. Erinevate kujundus osad on avalibale 4. Hulgi-ja jaemüük müüa mudel 5. Loodame, et pikaajaline koostöö meie klientidele KKK: 1. Miks me peaks valima siis ?Meil on professionaalne meeskond, töötajate , teenuste ja kontroll, ja meil on oma subfactories. 2. Kuidas teie hind?Oleme spetsialiseerunud kohandatud kõrge kvaliteediga meened teile ja aitab teil täita mis tahes nõue, mille kõige mõistliku hinnaga 3. Saab toota toodet meie proovi või disaini?Jah,me saame.OEM&ODM on teretulnud.Nii kaua, kui sa annad meile üksikasjalik, konkreetne nõue,saame absoluutselt teha sama proovid ja saadame teile kinnitamiseks. 4. Kui pikk on tarneaeg?Meil on palju stock, pärast makse saab saata 24-72 tundi Kui sul on mõni küsimus,pls võtke meiega ühendust,oleme alati teie teenistuses.

Märksõnad:Auto Diagnostika Tööriist Opel, Gto 52, Hamada Ofsettrükikoda, Sm102 Varuosad, Heidelberg Masin, Heidelberg Sm52, Sm102 Mootor, Cd102 Gripper, Ryobi Ofsettrükikoda, Honda Mootorratas Scanner.

Tüüp (Muud)
Brändi Nimi AIBOULLY
Mudeli Number CD102/SM102
Päritolu CN(Päritolu)

Kirjutage arvutus!

Ofsettrükk Super Sinise Lapiga Heidelberg SM52 PM52

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted