433MHz Juhtmevaba Kardin Infrapuna Anduri Akna Lahti Detektor GSM-Alarm Süsteem 433 MHZ GSM signalisatsioon

€4.08

Saadavus: On laos

m77698

Kui teil on vaja rohkem tarvikud, palun vaadake järgmisi linke üksikasjalikult

Kardin infrapuna-detector - > wireless kardin infrapuna detektori detektor tuvastab automaatselt inimeste liikumist, kui sissetungija läbi avastamise valdkonnas, ja saadab välja äratuse helisignaal. - > advanced signaali töötlemise tehnoloogia, anda super võime avastamine. - > omadused kõrge tundlikkus, madal voolutarve, kompaktne ja ilus välimus, mugav paigaldus, kindel struktuur, pikk tööiga, madala määraga valepositiivseid, kõrge usaldusväärsus. - > tooted sobivad ohutuse elukoht, villa, tehase -, turu -, ladu, kontorihoone jne.

tööpõhimõte Vastavalt inimese keha infrapunases spektriosas ja infrapuna detektor töötab, kui inimtegevuse selle avastamise hulk, anduri väljund häire signaali politsei.Käivitada kaugus: kliiringu 80 meetri avatud ala, 1 x 433MHz Juhtmevaba C urtain infrapuna anduri ( Patarei ei kuulu komplekti ) Infrapuna detektor: vientiane fikseeritud nurgas, kui on varas detektor, et tuvastada ala -, infrapuna-avastamise häire signaali vastuvõttev kohe; -> on võimalik paigaldada ainult salongi määr valepositiivseid on hea suhe asukoht paigaldamine, õige paigalduse asend peaks olema maapinnast 2.0-2.2 meetrit;Eemal konditsioneer, külmik, pliit näiteks õhu temperatuuri tundlik kohapeal. -> infrapuna andur tuleb paigaldada sise nurgas, et saada ideaalne avastamise hulk, avastamise hulk ei saa olla vale vahel ekraani, mööbel, suured potitaimed või muud karantiini objektid. -> infrapuna andur peaks olema tehtud kooskõlas sise-jalgsi teatud Nurga all, infrapuna andur radial liigub tundlikud vähemalt reaktsiooni, ja tangential (st, risti raadiusega)liikuda kõige tundlikum.Sündmuskohal valida õige paigalduse seisukoht on, et vältida infrapuna sond valepositiivseid, mis saadakse parim tundlikkus on väga oluline ühe annulus.Infrapuna anduri, et vältida ala objektiiv on lähtepunkt, edasi saatma 110 kraadi, 6 ja 8 meetri pikkune Ring kooniline avastamise ala, selles valdkonnas, nii kaua, kui see on soojus, loomade tegevuse territooriumil, infrapuna soojust, energiat neelab.

Tööpinge: DC 9V 6F22 Patarei

Töö vool: 15 ma või vähem

Kasutades keskkonda: - 10 ~ + 55

Ülekande sagedus: 315 m / 433 m

Avastamise Nurk: horisontaalne, 60°, piki-15 kraadi

Avastamise ulatus: 5-12 meetrit

Aku tüüp:9V

Aku: 6 kuud

Märksõnad:Kontrolli Remot, Alarm Tala, Vanem Juhtmevaba Gsm Alarm, Crystal Mhz, 433 Andur, Pir Gsm, Chuango Turvalisus Alarm, Motion Süsteem, Mikrolaine Lekke Detektor, 433mhz Alarm.

Brändi Nimi GSMWOND
Kasutamine Aken
Mudeli Number MU-A1
Juhtmega/Juhtmeta Traadita
Ülekande Freqency 433mhz

Kirjutage arvutus!

433MHz Juhtmevaba Kardin Infrapuna Anduri Akna Lahti Detektor GSM-Alarm Süsteem 433 MHZ GSM signalisatsioon

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted