Suurbritannia Süda Key Set Key Tera Relva Kuldne Hõbedane 12-Osaline Komplekt, Pakendada Cosplay Tarvikud Uue Anime Unisex

€12.06

Saadavus: On laos

m10052

Toote Andmed

❤Võite pakkuda populaarne stiil või disain. ❤Meie üksused alati laos , kvaliteet on suurepärane ❤Kui olete huvitatud tilk laevandus, võtke meiega ühendust . ❤Eest täielikult vastutav pakett, kuni teie klient saada pakett ❤Pakkuda tracking number , ei jäta mingit reklaami pakk .Hulgi ❤Kui olete huvitatud hulgimüük, feel free to contact us, ja saada Parim hind! * MÄRKUS: 1 , Kuna erinevates arvutites ekraani värve erinevalt, värv tegeliku objekti puhul võib pisut erineda eespool pildid. 2 , Kõik meie tooted on reklaamitud AASIA suurus , suurus on 1 või 2 suurus on väiksem kui Euroopa ja Ameerika rahvas,palun vali 1 või 2 suurust suurem ja uuringu suurustabelit enne ostu. 3 , Palun lubage 1-3 cm vea tõttu käsitsi mõõtmine.Täname oma arusaamist.

Märkus:

Kui valite vaba shipping võimalus, teie pakk tuleb otse toimetada oma kodu ainult üks kord või saadab oma kohalikku postkontorisse, siis tuleb teil võtta oma jälgimise numbri ja teie isikukood, et koguda oma punkte.Me teavitame teid kohe, kui teie pakk on välja saadetud.Kui otsustad express shipping, palun ärge unustage jätta oma kontakt number, see on vajalik express shipping drop shipping,me võiks saata kaup oma klientidele otse ja ei jäta infot meile, kui soovite.Kuidas saab jälgida minu parecl?Saad jälgida oma paki järgmisel veebilehel kasutades oma tracking number: www.17track.net/en (Kopeerida brauseri avamiseks), Mida ma saan teha, kui osta kaitsmise aeg on otsa?Kui teie ostu kaitsmise aeg hakkab otsa saama, siis võta meiega ühendust ja saame aidata teil laiendada seda.Nii et teie raha ei lähe minu konto.Palun sõnum meile enne, kui te valmistada jäta negatiivset tagasisidet või avada mis tahes vaidlus tellimuse eest .Suhtlemine on parim viis lahendada probleeme.

Märksõnad:Täiskasvanud Ainult, Vinilos Kindom Südamed, Cosplay Hyperdimension Neptunia, Südame Ripats, Komplekt Hulk, Cosplay Sora, Must Anime Relvad, Neiu Cosplay Miku, Relv Prop, Cosplay Natsuki.

Materjal Sünteetiline
Sugu Unisex
Komponendid Tarvikud
Tegelased Kingdom Hearts
Mudeli Number Kingdom Hearts
Allika Tüüp mäng
Osakonna Nimetus Täiskasvanud
Toote Tüüp Tarvikud
Erilist Kasutada Kostüümid

Kirjutage arvutus!

Suurbritannia Süda Key Set Key Tera Relva Kuldne Hõbedane 12-Osaline Komplekt, Pakendada Cosplay Tarvikud Uue Anime Unisex

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted