Kõrge kontsaga kingad naiste 2020. aasta uus sügis talvel kõik-mängu paksud kontsaga Baotou karvane pool sussid mood välimine kanda тапочки

€36.58

Saadavus: On laos

m10073

Suurustabelit

Kontsa kõrgus: 9,5 cm See ei ole standard USA suurus.Palun otsustada, jalanõude suurus vastavalt teie talla pikkus, palun, ärge otsustage suurus Google ' i poolt-või sobivad, standard teie riigis.Näiteks: Kui valite MEID 6,saadame suurus 37,kaasas 23.5 cm, jalalaba pikkus.Kui teie jalad on rasva või lai,siis võib valida üks suurus suurem.

Mitu Värvid

Presentatsioon Mudeli ja Toote

Shopping ühine probleem?

1、Umbes Tolli-Maksu-Duty: et hind sisaldab ainult kauba hind ja kauba, ei sisalda tolli teenustasu, kui tariifid, impordi ja muud maksud on loodud, nende eest vastutab ostja ei ole vastutusel, müüja, palun loe enne ostmist, (tolli on väike osa suur konteiner Tõenäosus 1%) 2、Kinnitada Aadress Täielik Nimi Kõik Tooted kontrollitakse Rangelt Enne Shipping.Me Laev Moobo.ees on sobitatud wiht oma saateaadress enne maksad.Ja vene ostja, palun jätke meile oma täieliku nime, mis on väga oluline, Aitäh !Prantsuse ostjad palun tõlkida eesti keelde, et täita aadress, tänan.Prantsuse aadress Logistika ettevõte ei võta. 3、Umbes suuda päring logistika teave Te Saate vaadata logistika staatuse 17kglobal logistika teavet uurimise webstie ja online teave on hilineb 5-10 tööpäeva. 4、Umbes logistika vaidlused Tere Sõber Vabandust Logistika probleem ei kontrolli meie müüjad.Me saame ainult garantii, et küsimus tooted ajal kohaletoimetamise tähtaeg.Me saame ainult aidata teil kontrollida logistika staatus.Lubame, et jõuda 60 päeva jooksul, kui 60 päeva jooksul ei ole arrivved me anname teile raha tagasi. 5、Kohta, Et erand probleem Kui sul tekib mingeid ebatavalisi probleeme tellida, palun võtke meiega ühendust esiteks, me aitab teil probleemi lahendada.Aitäh, heade soovidega, BUROCH Poodi, Kui mingi probleem,võtke julgelt tocontact meie klient ervice meeskond kuulub Euroopa suurus.

Märksõnad:Pharrell Müts Amazon, Zanasta Juhul Huawei, Mini Bike 50cc Moto, Lend Naine 925, Pharrell X Solar Hu, Mini Bike Heli-box, Skalpelli Käepide 22cm, Pharrell Adidas Byw, Kestendav Elektriline Kala.

Sisetald Materjal PU
Platvormi Kõrgus 0-3cm
Mudeli Number 155
Osakonna Nimetus Täiskasvanud
Toote Tüüp Sussid
Muster Tüüp Tahke
Kingad Tüüp Muulad
Moe Element Madal
Välistalla Materjal Kummist
Kontsa Kõrgus Super Kõrge (8cm-up)
Vooder PU
Päritolu CN(Päritolu)
Sobivus Sobib tõsi suurus, võtke oma tavaline suurus
Hooaeg Kevad/Sügis
Kohaldatava Koht Väljaspool
Ülemine Materjal PU
Platvormide Jah
Brändi Nimi BuMRoch
Kanna Tüüp Ruut kanna

Kirjutage arvutus!

Kõrge kontsaga kingad naiste 2020. aasta uus sügis talvel kõik-mängu paksud kontsaga Baotou karvane pool sussid mood välimine kanda тапочки

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted