Anioon Ravi kolme värvi käsi dušš 7 värvi tuhmumist 8008-A23

€7.18

Saadavus: On laos

m100747

Märkused:(pls lugege hoolikalt enne tellimusi)

* Esemed on vee jõul ja pole vaja aku.Ei nõua mingit väline toiteallikas. * Dušš pesa suurus on 1/2G, 20mm.Kui valite käsitsi, dušš see on 1/2G 20mm meeste lõng.Kui otsustad Top dušš see on 1/2G 20mm naiste lõng. *Vee Surve nõudmisi >=0.3 MPA *Dušš pea, seal on micromoter sisse, Kui vesi läheb põlema, mootor sees on mähis, nii et seal on võimalik heli sisse.Kui te silmas kõlab, pls peavad seda tõsiselt ja hoolikalt enne tellimusi.Kui te tellimusi, see tähendab, et nõustute helid ei mõtle kui kvaliteedi probleem.

Suurused

Toote Mõõdud: Pea D65mm *L 210 mm *Laius 54mm Pakkimine: Polybag pakkimine Toote Pesa suurus: 20mm väliskeermega

Värv ja Liigid

7 värve tüüp järk-järgult muudatusi värvid aja jooksul.Värvid muudatused on: roheline - segatud roheline ja blue - sinine - segatud sinine ja punane - punane - segatud punane ja roheline - segatud roheline, sinine ja punane

Müüa Punkti

1. Vee Jõul ja ei nõua mingit väline toiteallikas. 2. ABS-Plastist ja korrosioonikindel. 3. Muudab vee kauniks juga valgust. 4. Tehase otseselt müügi hind ja hind on väga konkurentsivõimeline 5.LED Anioon Dušš peaga

KKK

Q: sa Oled tootja või äriühing või edasimüüja?A: Meil on tootmise tehas siin Shenzhen.Q: Kas on vaja akut?A: Ei, see on vee jõul ja pole vaja aku Q: Kas te toetate tilk laevandus?A: Jah, meil on tehases siin ja saame toetada tilk laevandus.K: Mis on pakend?A: See on polü kott pakkimine.

Märksõnad:Puuvill Stick, Rüü Dušš, Voodi Raam On Metallist, Pad Perse, Audio Sulg, Jaapani Vesi, Värvi Pulk, Sugu V, Kinga Dušš, Mop Stick.

Külma/Kuuma Vee Kontrolli Liik Ühe Omaniku Dual Control
Käitise Tüüp Seinale Paigaldatud
Brändi Nimi szrandy
Tarvikud Dušš Peaga
Dušš kuju RING
Pinna Viimistlus Chrome ' i
Dušš Pea Funktsioon LED Duši
Kuju RING
Stiil Ühe Peaga
Materjal ABS Plastikust
Mudeli Number LD8008-A23
Tüüp Koos Slide Bar

Kirjutage arvutus!

Anioon Ravi kolme värvi käsi dušš 7 värvi tuhmumist 8008-A23

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted