Talvel Mootorratta Lenkstangi Kaitsekindad Peegeldav Riba Hingav Tuulekindel Soe Jalgratta juhtraua Küljest Kate PU Nahast Kindad

€9.80

Saadavus: On laos

m102188

Omadused:

1. Kvaliteetne materjal: väljast lenkstangi kindad on valmistatud PU nahk/veekindel Oxford riide materjal, mis on eelised kulumiskindlus, veekindel ja kergesti puhastatav.Sees kinnas on valmistatud täiendatud paks, plüüš, mis on pehme, mugav, ja on parem jõudlus hoida soojas ja tagada, et teil ei mõjuta külm ilm.

2. Rohkem igakülgne kaitse: Võrreldes kindad, lenkstangi kate on parem kaitse tulemuslikkuse, sest see võib hoida oma käsi ja käsivarsi soe samal ajal.Lisaks paksem materjal, mida me kasutame aitavad teil vastu panna külma talve tõhusamalt.

3. Vastu peegeldav riba disain, valgus valgustab kaas.See sära, mistõttu on ohutum sõita öösel.Kvaliteetne väljas lenkstangi kate tagab parima kaitse ja soojust külma talve kliima.Parim kingitus perele.

4. Lihtne paigaldada, mugav ja mugav, ja ei mõjuta pidurite.Tugev nöör disain avamise juures võimaldab paigaldada või eemaldada integreeritud kindad ilma tööriistadeta.

5. Lai rakendus: kindad sobivad kõige mootorrattad ja motorollerid, Atv-d või mootorsaanid.Nad on varustatud lihtne ja uuenduslik puldiga nöör, mida saab kindlalt pitsat kindad käepide.

Kirjeldus:

Nimi: Mootorratta Kindad

Materjal: PU nahk/oxford riie

Vooder: paks super pehme velvet

Värv: must

Kindlaksmääramise meetod: pingutusnöör sulgemise fikseeritud ja hook-and-loop

Hooaeg: sügisel ja talvel

Kohaldatavad inimesed: unisex (kõik suurused)

Kohaldatavad mudelid: mootorrattad, motorollerid, elektriautod

Pakkeleht:

1 Paar*Mootorratta Kindad

Märksõnad:Mootor Nahkades, Inbike Kindad Läbivaatamine, Kate Ktm, F Moto Nahkkindad, Gant Mootorratas, Bike Käsi Torque Wrench, Kinnita Mootorratta Kindad, Moto Lenkstangi Kinnas, Neoviva, Dj Kinnas.

Funktsioon Veekindel
Sugu Unisex
Vooder paks super pehme velvet
Nimi Mootorratta kindad
Materjal PU nahk/oxford riie
Päritolu CN(Päritolu)
Toote Tüüp kindad
Sobib Külm Talv Motorollerid Lenkstangi UNIVERSAL
Drop shipping Tugi
värv must

Kirjutage arvutus!

Talvel Mootorratta Lenkstangi Kaitsekindad Peegeldav Riba Hingav Tuulekindel Soe Jalgratta juhtraua Küljest Kate PU Nahast Kindad

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted