Veekindel, Mootorratta Bicycle Telefon Hoidja 4.7-7inch mobiiltelefoni Mountain Bike Ees Lenkstangi Telefon Toetama Mount Bracket

€7.84

Saadavus: On laos

m10230

Veekindel, Mootorratta Bicycle Telefon Hoidja 4.7-7inch mobiiltelefoni Mountain Bike Ees Lenkstangi Telefon Toetama Mount Bracket

Kirjeldus: on Tundlik Touch Ekraan: high-tundlikkus TPU kile akna ees telefoni kott bicycle telefon võimaldab teil lihtsalt mängida telefoni või vaadata tegevus sõites kaarti.Peidetud kõrvaklappide auk võimaldab teil vastata telefoni või nautida muusikat vabalt, kui jalgratta (Märkus: Touch ID ei kehti ekraani kate)

Veekindel materjal: ülemine toru jalgratta kate on valmistatud plastikust, nailon ja kiudaineid PVC.See võib olla mõeldud selleks, et kaitsta oma mobiiltelefoni suurepäraselt vihmase ilmaga ja äärmuslikes olukordades.

Suur Ruum: sise ruumi jalgratta kott on piisavalt pikk, et sõita, mahutab mobiiltelefonid, laadijad, mobile power, USB kaablid.Täiesti ühilduvad mobiiltelefonid alla 7 tolli, põrutuskindel ja mitte-deformeeritavad jalgratta esi raami kott.

Sisseehitatud Magnet Atraktsioon: Sisseehitatud magnet atraktsioon, mis on varustatud 2 tükki kummist raud, paremini stabiliseerida mobiiltelefoni.Telefon ei raputa varrukas

Pakiruumi Disain: Seal on 3 liigeste, mida saab kohandada, et laiendada ja leping.Reguleeritav pingsus, kellel mutrivõti.

Omadused:

1.Kõik metallist põhi on veel tugev ja vastupidav, erinevalt plastist bike telefon mount, mis on tõesti kohmakas ja lihtne murdis.Suurus on reguleeritav, et sobiks lenkstangi suurused alates 22mm-28mm

2. Bike telefon mount, mille korpus on veekindel, tilk-tõend, tolmu-tõend, mis ühildub Face ID Teha oma telefoni turvalisem ja mugavam sõites.

3. Lihtne paigaldus ja montaaž.

4. Varustatud 360 kraadi rotatsiooni mehhanismi, et täielikult ära kasutada GPS juurdepääsu funktsioone, hoiab seadme kindlalt ja takistab mõju.

5.Puutepaneeli, ekraan kate on valmistatud selge kriimustuskindel veekindel kile, mis võimaldavad täielikku kontrolli ajal oma sirvimise tegevus ohverdamata touch ekraani tundlikkus.

Kirjeldus:

Nimi: Mootorratas Mobiiltelefoni Omanik

Ülikond:4.5-7 tolline mobiilne telefon

Sobib kõikidele mootorratta jalgratta lenkstangi kinnituse, mitu kohanemise struktuure saab reguleerida mitme nurga alt tahad.

Pakkeleht:

1*Bike Telefoni Omanik

Märksõnad:Sidur Mt09, Enkeeo Bike Mount Telefon, Bike Telefon Veekindel, Jalgratta Lasti Haagise, Moto Crosser, Bicycl Seista, Jalgratta Tugi, Bike Telefon, Brompton Rack, Bicycl Rack.

Tüüp lasti riiul
Brändi Nimi BIKEIN Pro
Materjal Alumiinium
Pidurid Muud
Suurus Bike Phone Holder
Võimsus (Koormus) --

Kirjutage arvutus!

Veekindel, Mootorratta Bicycle Telefon Hoidja 4.7-7inch mobiiltelefoni Mountain Bike Ees Lenkstangi Telefon Toetama Mount Bracket

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted