Top Kvaliteetse Kuulsus Must Valge Rayon Sidemega Põletatud Püksid Mood Bodycon Pant

€35.39

Saadavus: On laos

m102713

Päritolu: Guangdong Hiina (Mandri)

Brändi Nimi: HL

Materjal:90% Raion,9%Nailon,1%Spandex

Suurus:XS S M L

Teenuse tingimused

Vedu :

Kui tellida,siis palun valida tarneviisi ja maksta selleks, sealhulgas laevanduse tasu.Teeme oma parima, et saada punkte niipea, kui teie makse on lõpule jõudnud, tavaliselt esemed saadetakse jooksul 2 päeva jooksul .

Me ei garanteeri kohaletoimetamist kõik rahvusvaheliste vedude erinevuste tõttu tolli kliiringu korda igas riigis eraldi,mis võib mõjutada, kui kiiresti teie toode on kontrollitud.Palun mitte et ostjad vastutavad kõik täiendavat tolli teenustasud,vahendustasud,maksud ja tollimaksud impordile ühendusse teie riigis.Need täiendavad tasud võivad olla kogutud üleandmise ajal.

Me ei hüvita laevandus tasu keelduda saadetiste.

Laevanduse kulud ei sisalda impordimaksud,ja ostjad vastutavad tolli.

Tagastab:

Teeme oma parima, et pakkuda meie klientidele parimat, et saame.

Me hüvitame teile, kui te tagasi esemed 15 päeva jooksul sinu kätte punkte, mis tahes põhjusel.Kuid ostja peaks veenduge, et esemed tagastatakse, on nende algne tingimusi.Kui esemed on vigastatud või kadunud, kui nad on tagasi ,ostja vastutab sellise kahju või vähem,ja me ei anna ostja täies ulatuses tagasi.Ostja peaks püüdma esitada kahjunõude koos logistika ettevõte katta kulud kahju või vähem.

Ostja vastutab shipping tasu tagastab kirjed.

Kruntimiseks või Sobivad Küsimusi

Kui te ei leia tooteid ei ole teile sobivad ja on questiongs,võite meiega otse ühendust võtta.

Värvi Erinevuse

Erinevused värv võib olla põhjustatud mõned muud põhjused, näiteks värvi kaaluda, ekraan,valgustus,taust jne.Siiski, kui te arvate, et punkt saanud on valet värvi,palun võtke meiega ühendust, et näha, kui tagasi või raha tagastamist on võimalik.

Tagasiside:

Teie rahulolu ja positiivne tagasiside on väga improtant meile.Palun jätke positiivset tagasisidet ja 5 tähte, kui sa oled rahul meie üksused ja teenuseid.Suur Tänu !!!!!

Kui teil on mingeid probleeme meie kaubad või teenused,palun võtke meiega ühendust enne seda, kui jätate negatiivse tagasiside .Me teeme oma parima, et lahendada kõik probleemid ja annab teile parim klienditeenindus

Kõik meie tooted on näidatud pilte.võtame kõik, hulgi -, jae-ja tilk laevandus äri,ja segatud tellimused on saadaval ka.Kui vajate abi,pls võtke meiega julgesti ühendust!Suur tänu!

Märksõnad:Lareg Põletatud Püksid, Comos Naiste Püksid, Lai Palazzo Püksid Naistele, Must Valge Rakette, Must Põletatud Pant, Bodycon Kleit, Top Naised, Jalgratta Valge, Vintage Lukuga Püksid, Av Rakette.

Materjal Spandex
Pikkus Full Length
Päritolu CN(Päritolu)
Sulgemise Tüüp Elastne Vöökoht
Brändi Nimi celurvei
Muster Tüüp Tahke
Hooaeg Kevad/Sügis
Teenetemärgi Profileerimine
Sugu NAISED
Vöö Tüüp KESKEL
Sobib Tüüp Kõhn
Kanga Tüüp Broadcloth
Pant Stiil Põletatud Püksid
Ees Stiil Korter
Vanus Vanuses 18-35 Aastat Vana

Kirjutage arvutus!

Top Kvaliteetse Kuulsus Must Valge Rayon Sidemega Põletatud Püksid Mood Bodycon Pant

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted