6TK/Palju Multi-function Metallist Specia Spiraal Kruvi Meetriline Komposiit Tap Drill Bit Koobalt Drill Bit Set Puuduta Twist Drill Bit Set

€3.02

Saadavus: On laos

m102811

【Combo Komplekt 6 Suurustele】

6 kõige sagedamini kasutatavad suuruses, et rahuldada kõiki oma vajadusi.See drill bits komplekt sobib enamus elektritrell praegu turul ja tulla plastikust kaasaskantav kott on lihtne ladustada ja organisatsiooni.

【Täielikult Maa Protsessi & 135-kraadise Split Punkti】

Täielikult maa spiraalne soon disain kiiresti väheneb hõõrdumise ja soojuse kiirem ja jahedam puurimine jõudlust. 135-kraadise split punkt, sirge varre takistab kõndimist ja muudab puurimise täpne ja kiiremini.Nr center punch on vaja.

【Koondtaotlus】

Sobib Lõikamine Raske Metal, nagu näiteks Roostevaba Teras, Teras ja malm, samuti Puit -, Alumiinium-ja Muud Pehmemate Metallide, sealhulgas plaadid, betoon, tellis, tellised, puit -, plast -, klaas -, müürsepa ja rohkem.

【Tööd Tõhusalt】

Toode on teravad servad ja kõrge puur tõhusust.Kesklinnas toode on terav serrations, ja selle abil, puurida saab jätkata puuritud horisontaalselt pärast puurimist.

Kasutus-Stsenaariumid

Sobib holing, lõikamine, puit, pehme metall, alumiinium plaat, raud, jne.

Spetsifikatsioon

3-8Mm Titanium Kattega Hss Puur Bitti Komplekt

3mm x 1

4 × 1

5mm × 1

6mm × 1

6,5 mm × 1

8mm × 1

Märksõnad:Ring Drill Bits, Vastar Käsi-tööriistad, Metric Koputage Määra, Coil String, Koobalt Puuduta, Base Drill Bits, Puuri Mm, Puit Puuriterad Pöörlevate, Retta Käsi-tööriistad, Koobalt Drill Bit Metalli.

Tüüp Käsi-Tööriistade Osad
Mudeli Number 131911595
Kasutamine Kodus DIY
Materjal Kiirlõiketerasest

Kirjutage arvutus!

6TK/Palju Multi-function Metallist Specia Spiraal Kruvi Meetriline Komposiit Tap Drill Bit Koobalt Drill Bit Set Puuduta Twist Drill Bit Set

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted