60 TK UUED Tsink-Õhk 1.45 V Rayovac Tipp kuuldeaparaadi Patareisid A13 13A 13 P13 PR48 kuuldeaparaadi Patarei kuuldeaparaadid

€16.08

Saadavus: On laos

m10284

modname=ckeditor

60 TK UUED Tsink-Õhk 1.45 V Rayovac Tipp Tsink-Õhk kuuldeaparaadi Patareisid A13 13A 13 P13 PR48 Tasuta Kohaletoimetamine kuuldeaparaadi Patarei kuuldeaparaadid Maailma Pikima Kestva Elavhõbeda Vaba kuuldeaparaadi Patarei Soovitatud 7 10 Kohtuistungil Tervishoiutöötajate Elavhõbeda Vaba valem kõrgema pinge quick start-up Hea cell disain, mis takistab turse ja lekke, mis tagab optimaalse jõudluse ja suurema consistenc Perforeeritud pakett võimaldab ketast eemaldada mugav transport Keskkonnasõbralik pakend on valmistatud ümbertöödeldud või taaskasutatud materjalist tuntud Ka kui :- A13 .Paksus: :5,4 mm Läbimõõt: :7.9 mm 6tk/blister kaardi,10 blister kaardid,60 tk/kast Tehtud GB.Rohkem kogus on võimalik saada rohkem soodustust!Meil on kuuldeaparaadi patareide HULGIMÜÜK,Kui te soovite osta rohkem akusid palun võtke meiega ühendust.Meie aku on kõrge kvaliteediga,need nõud on tehtud GB.

1. Me võtame Alipay, West Union, LS.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline

makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.

2. Makse peab olema tehtud 7 päeva jooksul pärast oksjoni sulgemist.

3. Võlgnetava SUMMA sisaldab lõpliku oksjoni hind pluss S&H (saatmine ja Käitlemine).

&H, mis määratakse kindlaks, võttes aluseks LAEVA aadress.

PANGE TÄHELE: S&H EI HÕLMA TOLLIMAKSUDE, LOCATL MAKSUDE VÕI MUUDE IMPORDI TASUD.

5. Palun loetlege teie erisoove (värv, paketid, väärtus deklaratsiooni, jne.) PAYPAL MÄRGIB JAGU, kui teete makse.

1. WORLDWIDE SHIPPING.

2. Tellimused töödeldud jooksul 24-48 tundi, tasumise kontrollimine.

3. Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress.

4. Pilte näidanud ei ole tegelik objekt ja on oma viide ainult.

5. TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal.

6. Kui te ei ole saanud oma saadetise 30 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on kliendi rahulolu!

7. Tänu varu seisund ja ajalisi erinevusi, me valida, laeva oma kauba meie esimene vaba lao puhul, kiire tarne.

Loodame, et olete rahul oma ostu .

Kui tehing on lõpule viidud ,ja kui sa oled sellega rahul ,palun jätke positiivset tagasisidet ja me teeme sama teile, me töötame väga kõvasti te -- 100% positiivset tagasisidet.Kui te ei ole rahul ,palun andke meile teada ,me püüame oma parima, et lahendada probleem

Ükskõik, oled hankimisel, kingitused hulgimüük, jaemüük või edendamine, võite leida ideaalne esemed odavad hulgihind meie firma.Isegi kui te ei leia täpselt üksused, mida teil on vaja, palun saada meile pilt ja me võime allikas te kõrge efektiivsusega.

Ma sügavalt loodan, et te nautida toodete,ma püüan oma parima, et pakkuda parimat teenust teile ja luua pikaajalise ärisuhte teiega.

Oleme seadnud endale kõrged standardid tipptaset ja püüdma 100% kliendi rahulolu!Tagasiside on väga oluline, Me nõuda, et te meiega vahetult ENNE sa annad meile neutralor negativefeedback, et meil oleks võimalik rahuldavalt lahendada oma probleeme.See on võimatu, et tegelda küsimustega, kui me ei tea nende kohta!

Toodete kvaliteet, sõbralik teenindus

1 ,saadetise poliitika

Kõik meie tooted on läbinud range testimise ja ülevaatus enne laeva välja;

Me kasutame õhumullid wrap esemeid hoolikalt.

Me kasutame TNT, EMS ,FEDEX ja DHL express saata kaup teile.üldiselt, see kestab 5-8 päeva on kaup saadetakse teile .

saadame teile jälgimise numbri kohe pärast sünnitust.

2 ,Custom:

1.Selleks tuleb tarne kingitus või väiksem väärtus, et kõrvaldada&minimeerida oma kohandatud ettevõtte tulumaksu, lihtne ja kohandatud menetluse.

Kui sul leida teavet impordi maksu olukorra oma riigis, ja usud, et on olemas viise, et vähendada makse.te peate maksma (või kõrvaldada maksud kokku), lihtsalt ütle meile, mida sa vajad, pannes juhiseid (seoses märgistamise, pakendamise, kinnitused, arved, jne.) kommentaaride väljale ajal kassasse.meil on rohkem kui hea meel järgima oma juhiseid.

3 ,Tagastamine

kõik tooted probleeme ei ole põhjustanud vale kasutamine või juhuslikele sündmustele võib asendada või tagastada.saad selle tagasi saata, 1 nädal .

palun e-mail meile öelda, probleemid enne sünnitust .me ütleme teile, kuidas saada punkte tagasi.tagastatav kaup peab olema täiesti uus tingimus, et saada toetust.Palun kirjutage teade oma tellimuse number, et me saaksime finthe, et andmed.Tänan.

Palun ärge avage vaidluse või jäta negatiivset tagasisidet ilma räägi meile, me vastame kõikidele meie klientidele ja lahendada probleem teil on täidetud.

Märksõnad:Abi Aku, Kõrvaklappide S8, 600 Kuuldeaparaadi Patareid, A13, Duracell Pr48 Aku, 2025 3v Patarei, Cochlear, 2032 Kuhi, Aku P13, Powkiddy.

Suurus 1.45v
Toote Tüüp Kõrva Ravi
Materjal Zinc air
Mudeli Number A13 13A 13 P13 PR48

Kirjutage arvutus!

60 TK UUED Tsink-Õhk 1.45 V Rayovac Tipp kuuldeaparaadi Patareisid A13 13A 13 P13 PR48 kuuldeaparaadi Patarei kuuldeaparaadid

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted