EUDORA Aroomiteraapia Difuusor, tiiva Muster Medaljon Ripats Kaelakee Difuusor & Konteiner 2-in-1 Roostevabast Terasest Kee XZ135N07

€5.75

Saadavus: On laos

m104509

Naine Silindriline Eeterliku Õli Hajuti Kaelakee Ehted Naiste Parfüümid Ripats Aroomiteraapia Difuusor, Medaljon Ehted Kingitus

Materjal:Roostevaba Teras

Tundsin, Padjad värv: 6 värvi

Tundsin, Padjad suurus: 7,5 mm

Keti Suurus: 20-tolline Kett (51cm)

Kogus: 1tk Puuri+1tk kett +6tk tundsin, padjad+1*Kast (Ilma prefume õli)

Seisukord: 100% uhiuue aroomiteraapia medaljon ripats kaelakee

Toote kohta

☘【Parima Kvaliteediga】See ilus eeterliku õli hajuti kaelakee, mis on Valmistatud 316L roostevabast terasest, et tagada selle vastupidavus, see ei fade, tuhmuma, rooste-või plekk!Hajuti kaelakee, mis on kergem ja väiksem, kui vana versioon teised.See on rohkem sobiv ja mugav seljas nagu päris ehteid iga päev.

☘【Unparralled Disain】Koos difuusor ja konteiner 2-in-1 disain,medaljon ripats on üsna lihtne, et lisada eeterlikku õli, et dispenser pidevalt.Sa ei pea tilk õli tundsin sageli, nagu vanad versioonid.Rohkem atraktiivne on õli, ei voolab läbi väike auk riikide horisontaalne, upstanding või liigub.See annab teile meelerahu, millal ja kuhu te kannate aroomiteraapia difuusor kaelakee.

☘【Terve Dekompressiooni】See on ärevushäire lihtne difuusor kaelakee naistele.Te saate tilk oma lemmik eeterlikku õli või parfüümi ta rahustab emotsioone,vabastab pingeid ja stressi iga päev hõivatud töö -, sõidu -, magab, pikamaa sõidu -, ülemeremaade ja ärireise.

☘【Ideaalne Igaüks】neutraalne disain selle õli hajuti kaelakee, mis muudab selle ideaalseks kasutamiseks nii meestele kui ka naistele.Selline minimalistlik disain, see saab kindlasti mängu kõik oma varustus, lisades, elegantne touch oma välimust!kett 20"; ideaalne mõõtmed igapäevane aksessuaar.

☘【Suurepärane Kingitus Idee】Parim sünnipäeva kingitused naised/mehed,sõbrad, ema,õde,tädi ka suurepärane kingitus Jõulud, sõbrapäev, emadepäev, lõpetamiste, aastapäev, muud pühad, või mis tahes muu kingitus andes korda.Ripats jõuab teie kingitus pakitud ilusad ehted kast, valmis pakutakse ja teha parima mulje.

Märksõnad:Pall Mehhiko, Pall Rase, Ripats Rasedus, Eudora Harmoonia Ehted, Eudora Ehted, Kellamäng Ripats, Angel Palli, Angel Helistaja Kaelakee, Kaelakee Rasedus, Bola Kaelakee Rasedus.

Chian pikkus 20 tolli
Kuju\muster Tiib
Materjal Roostevabast Terasest, Tundsin, padjad
Toote Tüüp Ripatsid
Trahvi või Mood Mood
Metallide Tüüp Roostevaba Teras
Ripatsid Tüüp slaid
Tingimused 100% Brand New Aroomiteraapia Medaljon Kaelakee
Stiil Trendikas
Sugu lovers'
Mudeli Number XZ135N07
Brändi Nimi eudora
Toote nimetus Aroomiteraapia Medaljon Ripats kaelakee
Ühilduvus Kõik Ühilduvad

Kirjutage arvutus!

EUDORA Aroomiteraapia Difuusor, tiiva Muster Medaljon Ripats Kaelakee Difuusor & Konteiner 2-in-1 Roostevabast Terasest Kee XZ135N07

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted