7M 20 Vintage Lambid LED Vanik String Haldjas Tuled Festoon Jõulud Sündmuste Aed Pool Xmas Pulmad, Puhkus Kaunistused

€6.60

Saadavus: On laos

m10710

4M 10 Vintage Lambid LED Vanik String Haldjas Tuled Festoon Pool Tuled Koju Sündmuste Aed Pool Xmas Pulm Teenetemärgi

Spetsifikatsioon

läbimõõt pirn: 6*10 cm ruumi kahe lambid: 30cm pikkus pistik esimene pirn: 1 m pikkuse traadi LED-lambid: 3m Toide : AA Patarei / Adapter (110V kuni 220V EL , AU , UK , US Pistik Olemas) kogupikkus: 4m / 7M Kaabli Värv: Selge Maailmas-Värv: Läbipaistev LED Kogus iga pirn: 5 Led Kogus lambid: 10 Tk / 20 tk Võimsus: umbes 3W /6W Materjal: Plastikust + Metallist Sisend: 3 X AA Aku Kast ( Patarei Ei Kuulu komplekti ) Sertifitseerimine : CE / ROHS / FCC Sündmus: sise - /välistingimustes

MÄRKUS: Nüüd on meil inventuuri see põleb meie USA/VENEMAA/HISPAANIA Ladu, Laeva võrreldes Kodumaise Ladu ( USA, VENEMAA, HISPAANIA) aitab vältida TULUMAKSU KOHUSTUS .ja super kiire tarne.

** Meil on a haldjas Tuled tehase, kui sa tahad seda Hulgi hinnaga või drop shipping service , palun lihtsalt vastake võtke meiega ühendust. **

Saadetise USA: 7-15 Päeva Prantsusmaa: 12days-20days Venemaa:20-45 päeva Lõuna-Ameerika:30-60 päeva Põhja-Ameerika:25-35 päeva Euroopas:20-35 päeva Aasias:20-35 päeva jooksul Aafrika:30-60 päeva Märkus :me teeme oma parima, et vältida tolli, kuid kui see juhtub, ostjaid on selle eest vastutav.Maksmine 1) Me aktsepteerime, Alipay, West Union, LS.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING. 2) Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul tellimuse. 3) Kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti Maksed tuleb sooritada 3 päeva jooksul.Tagastab 1. Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates kuupäevast, mil see saadi.Kui see punkt on teie käsutuses enam kui 7 päeva, siis loetakse seda kasutada ja ME EI saa anda TEILE TAGASTAMIST VÕI ASENDAMIST.EI ole ERANDEID!Laevanduse kulud kannab nii müüja kui ka ostja poole. 2. Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaalpakendis ja sa PEAD ANDMA usa shipping tracking number, konkreetsed tagastamise põhjuse. 3. Me toetuse OMA TÄIELIKU VÕITNUD PAKKUMISE SUMMA saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakendamise kõik osad ja tarvikud kaasas, PÄRAST NII Ostja kui ka Müüja tehing tühistada alates Moobo.ee .VÕI võite valida, kas vahetada. 4. Me kandma kõik laevaliini kulud, kui toode(t) on (on) ei reklaamitud.

Märksõnad:27mm Led, Pudel Led String, Acer Spin 3, Roosa Komplekt Seelik, Akne Roheline Tee, Must Sigar, Jar Led, Roosa Komplekt Naine, Mood Müüja, 28mm Festoon Led.

On Hämardatav No
Head Number 1-19 pea
Kasutamine Puhkus
värv Soe Valge
On Pirnid Komplektis Jah
Suurus 4M
Valgustus Kaugus 1-5m
Pistik Saba No
Puhkus Nimi Jõulud
Pinge 3V
Valgusallikas LED-Lambid
Korpuse Materjal Plast
Mudeli Number MIND-180415
Päritolu CN(Päritolu)
Pikkus 400inch
Pirn Kogus 10 tk
Aluse Tüüp Kiil
Sertifitseerimine LVD
Aku Tüüp AA kuiv aku
Muusika PUUDUB
Omadused Jõuluehe
Valgustus Soe Valge
Brändi Nimi ZELUXDOT
Led-Iga Pirnid 5 led
Toite Allikas Akuga
Garantii 1 Aasta
Sündmus magamistuba

Kirjutage arvutus!

7M 20 Vintage Lambid LED Vanik String Haldjas Tuled Festoon Jõulud Sündmuste Aed Pool Xmas Pulmad, Puhkus Kaunistused

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted