Suvel t-särk 2018 uus, puuvill tahke t-särk, meeste lühikesed varrukad camiseta

€8.24

Saadavus: On laos

m107205

1.Palun vali suurus, mida suurustabelit!Aasia suurus!

2.Kõik numbrid pakume mõõdetakse riideid,mis ei ole inimese keha,nii et saate mõõta riided, mida sa tavaliselt kandma vali suurus!

3.Kuna mõõtmine,võib olla 1-3cm viga

4.Materjal:100%Puuvill

5.Kui on mingeid probleeme,siis palun võtke meiega ühendust sõnum

6.100%uus toode

7.1 CM=0.393 tolline,1kg=2.20 lb

Palun vali suurus, mida suurustabelit!

t-särk(suurus tabelis)

LAEVANDUS

1. Palun veenduge, et teie aadress Moobo.ee on sobitada oma saateaadress enne maksad.Me ei vastuta kätte toimetamata aadress.Me jätame endale õiguse tasu laevandus tasu on taas tagastatud teemad tõttu vale aadress.Pange Tähele, ja märkige oma telefoni number ja aadress, see aitab teie toote kätte kiirelt ja ohutult.

2.Meie hinnad EI sisalda mis tahes tollimaksu või tulumaksu.

3.Kõik kaubad on veetud otse Hiinast .Te ootate, et saada punkt jooksul 15-45 tööpäeva, mis sõltub asukohast ja erinevate tollivormistust, samuti muud tegurid, kui Postiteenuse osutaja on kontrolli all.Pärast 45 tööpäeva jooksul , kui sa ei ole veel saanud on, palun võtke meiega ühendust.Kui ostja tahan saada punkt rohkem ja kiiremini palun võtke meiega ühendust täiendava laevanduse tasu.

TASUMINE

1.Me võtame Alipay.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.

2.Makse peab olema tehtud 7 päeva jooksul oksjoni lõppemise aeg,muidu meie süsteem märkige punkt maksmata.Palun võtke meiega ühendust niipea kui võimalik, kui võttes mingit probleemi.

VÕTKE MEIEGA ÜHENDUST

1.Me siiralt loodan, et me saame olla õnnelik tehing,KUI on mingi probleem tehingu eest,Palun ärge kartke meiega ühendust võtta tasuta.palun maili mulle.sa saad vastuse 24 tunni jooksul.meil on väga hea meel, et teenuse teile.

2.Palun ärge jätke ühtegi negatiivset tagasisidet, kui puudub igasugune suhtlemine , võtke meiega ühendust, et sloved probleeme.Tere tulemast meie Moobo.ee-poes!Kena kaubanduskeskused, Kena päeva!

Märksõnad:Mees Neckalce Jumal, Mees Niisutav, Mario Crest Logo, Must Juhul Matis, Mees Pikemad Juuksed, Mees Maalikunstnik ülikond, Mario Kostüüm Uk, Mees õhtul Bambusest, Mees Mask Pikachu.

Muster Tüüp Tahke
Varruka Stiil Regulaarne
Stiil Casual
Toote Tüüp tops
Kanga Tüüp Broadcloth
Sugu MEHED
Materjal Puuvill
Brändi Nimi ANJOYFREEDOM
Kapuutsiga No
Krae O-Kaelus
Varruka Pikkus(cm) Lühike
Tops Tüüp Tees

Kirjutage arvutus!

Suvel t-särk 2018 uus, puuvill tahke t-särk, meeste lühikesed varrukad camiseta

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted