Y9 2018 Telefon Juhtumi puhul Huawei Y9 2018 Coque Luksus Tiiger Nahast Flip Case For Huawei Nautida 8 Plus Rahakott Seista Kate

€3.05

Saadavus: On laos

m10768

Märkus:(Palun lugeda enne tellimuse) 1.Kui valite kohaletoimetamise viisiks "Hiina Post Tavaline Väike Pakett Pluss" või "Müüja Laevandus Meetod" , seda ei saa jälgida ; Kui teil on vaja jälgimise numbri , palun valige "Hiina Posti Tähitud lennuposti" . 2.Kui teie kinnitust aeg on tulemas, te ikka ei ole kauba vastuvõtmiseks, palun võtke meiega ühendust, me laiendada üleandmise kuupäev esimest korda. 3.Palun ärge avage vaidlused jooksul 65 päeva .Kui pärast 65 päeva sa ikka ei saada kaupu, palun võtke meiega ühendust, et seda lahendada .

Venemaa Sõber Pöörama Tähelepanu Palun !!! - Palun täitke saaja Täielik Nimi tõttu, et uus poliitika vene toll,mis tahes nondelivery ei oleks vastutav juhul kui klient ei anna piisavalt teavet, tehes selleks Kirjeldus:

*100% brand new *Protective Case Katab teie telefoni Jaoks *on valmistatud vastupidavast kaitseb teie telefoni ja pakub suurepärase käsi tunne *See kaitseb telefoni mustuse, kriimustuste, menetluse algatamine, igapäevane kulumine, lisades samas moe vaata *See hallitusseened ideaalselt telefoni kuju, et rõhutada oma ilu *Täiuslik sisselõigete ja õhuke disain võimaldab teil maksimeerida funktsionaalsust oma telefoni Tilk laeva toetada!Hulgi-suur allahindlus toetada!Y9 2018 Telefon Juhtumi puhul Huawei Y9 2018 Coque Luksus Tiiger Nahast Flip Case For Huawei Nautida 8 Plus Rahakott Seista Kaane MÄRKUS:

1. Küsimusi, võtke julgelt kirjutage meile, me teile vastuse 24 tunni jooksul, teie rahulolu on meie esimene eesmärk.

2.Tänu oma eri ekraani seadistus ja valgustus, see võib olla on mõned värvi vahe reaalses punkt.Kuid me garanteerime, et stiil on sama, nagu pilt näitab.tänu ja palun mõista.

Märksõnad:Nahast Rahakott, Huule Rahakott, Leopard Printida Rahakott, Rahakott, J3 Rahakott, Huule Rahakott, Thor Rahakott, Kolju Rahakott, Rahakott Madu, Pits Rahakott.

Mudel Number2 Fundas Jaoks Huawei Nautida 8 Plus Juhul Coque Capa
Funktsioon 2 Põrutuskindel + kriimustuskindel + Anti-Skid +Mustuse-ja vastupidav
Materjal PU Nahk + TPU tagakaas
Funktsioon 4 Luksus Mood Deluxe Romantiline Kunsti Elegantne Äri Telefoni Puhul
Disain Loomade
Suurus 5.93 inch
Tüüp Flip Case
Ühilduva Brändi Huawei
Brändi Nimi KL-Butiigid
Funktsioon Mustuse-ja vastupidav
Mudel Number1 Fundas Jaoks Huawei Y9 2018 Juhul Coque Capa
Jaemüügi Pakend No
Tilk Laevandus / Hulgimüük Tugi
Omadused Luksus Cartoon Tiiger Lõvi Seksikas Tüdruk Värvitud Nahast Flip Rahakoti Puhul
Funktsioon 1 Raamatu Stiil Koos alusega Funktsioon,1 Sularaha Pesa ja 2 Kaardi Omanikele
Funktsioon 5 Capa Para Caso Fundas Carcasa Coque Copinha
Funktsioon 3 Retro Käsitöö Lihtsus Klassikaline Naine Disain Mobiiltelefoni Kotid Juhtudel

Kirjutage arvutus!

Y9 2018 Telefon Juhtumi puhul Huawei Y9 2018 Coque Luksus Tiiger Nahast Flip Case For Huawei Nautida 8 Plus Rahakott Seista Kate

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted