Uus Roosa Beebi Tüdrukute Kleidid Põlve Pikkus Pundunud Tüdrukud teise lapse Imiku Sünnipäeva Kleidid Tutu Riie Suurus 12m 18m 24 M

€66.94

Saadavus: On laos

m10854

Toote Kirjeldus

1.Loetelu on kirje jaotises kirjeldatud ainult, välja arvatud mis tahes muid asju.See on soovitatav, et kõik lisaseadmed koos, mis aitab säästa laevandus tasu.Lisaks tarvikud on tasuta kiirendatud shipping, kui tellida koos kleidid.

2.VÄRV:Värv arvutiekraanil võib sõltuda monitori.Seal on ka väike kromaatilise aberratsiooni, mis on põhjustatud kaamera vahel värv fotosid ja tegelikke objekte, " värv.Värvid on teema, et tegelik punkte saad.

3.TARNEAEG:Mitte kõik meie kaubad on laos.Palun kontrollige eeldatav tarneaeg igal eBay punkt lehel, kui järjekorras.Kui teil on vaja kleidid või muud esemed kiiresti, palun võtke meiega ühendust aitab enne järjekorras.

Tagasiside

Märksõnad:Väikelapse Punane Roosa Riided, Suur Tutu Teise Lapse, Kleit Tüdruk, Pruun Naiste Kleit, Laps Tüdruk Pundunud Kleit, Tutu Seelik, Tutu Naised, Lapse Kleit, Hirv Tutu, Kleit Maxi Talvel.

Teenetemärgi Vibu
Mudeli Number ali20070802
Varruka Pikkus(cm) Varrukateta
Sobivus Sobib tõsi suurus, võtke oma tavaline suurus
Muster Tüüp Tahke
Sisseehitatud Rinnahoidja No
Materjal Võre
Sugu Tüdrukud
Kleidid Pikkus Põlvikud
Varruka Stiil Regulaarne
Siluett Pall Kleit
Päritolu CN(Päritolu)
Krae Meeskonna Kaela
Osakonna Nimetus Lapsed
Stiil Armas
Brändi Nimi SexeMara

Kirjutage arvutus!

Uus Roosa Beebi Tüdrukute Kleidid Põlve Pikkus Pundunud Tüdrukud teise lapse Imiku Sünnipäeva Kleidid Tutu Riie Suurus 12m 18m 24 M

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted