15TK Korduvkasutatavad Mama Menstruaaltsükli Salvrätikud Sukkpüksid Vooderdus Pestav S Suurus Bambusest Süsi Riie Pad Sanitaar-Rätik Naiste Hulgimüük

€20.27

Saadavus: On laos

m11219

Omadused: 1. 100% Bambuse süsi on kõik, mis puudutab oma õrna nahka(pehme bambusest süsi vastu teie nahka)

2. Loomulikult deodorising, hingav ja antibakteriaalne

3. Lihtne kasutada, lihtsalt klamber ümber aluspesu

4. Masinaga pestav 5. Väga imav ja välimine on vooderdatud veekindel Pul, et vältida lekkimist

Omadused: 1. 100% Bambuse süsi on kõik, mis puudutab oma õrna nahka(pehme bambusest süsi vastu teie nahka)

2. Loomulikult deodorising, hingav ja antibakteriaalne

3. Lihtne kasutada, lihtsalt klamber ümber aluspesu

4. Masinaga pestav 5. Väga imav ja välimine on vooderdatud veekindel Pul, et vältida lekkimist, Kui Palju menstruaaltsükli padjad on vaja

Ühe tsükli, soovitame vahel 12-24 väike/keskmine padjad ja 8-10 suured padjad, sõltuvalt sellest, kuidas raske oma voolu on ja kui kaua teie perioodidel tavaliselt viimane.

1.Miks valida pestav riie menstruaaltsükli pad?

a.Eco-sõbralik:pestav ja korduvkasutatav

b.Ökonoomne:saab kasutada 3-5 aastat

c.Tervisliku:lihtsalt orgaaniline, ei sisalda valgendajaid

d.Pehme:tänu hubane bambusest

e.Ohutu:tema sisemine kiht on lekkimiskindlad

f.Lihtne puhastada:loputada külma veega, manchine pesta ja lihtsalt kuiv

2.Kasutusjuhised:

Peske riiet padjad enne esimest kasutamist.Snap padjad ümber oma aluspesu.Muuta pad iga 2-6 tundi või nii nagu vaja.Kui olete kodust eemal, kohas, kasutatud padjad on Mini Kott, kuni jõuate tagasi koju.Seejärel pesta iga hoolduse juhiseid.Vältida pesu padjad avalike rajatiste.Padjad on mõeldud kasutamiseks vaid isiklikuks otstarbeks ning ei tohi teistega jagada.

3.Juhised Pesemise Kohta?Pls võtke meiega kui soovite rohkem üksikasju pesemine

On mitmeid viise võite puhastada oma lapi padjad.See on viis, kuidas me isiklikult soovitaks selle päris plekikindlad:

(1).Murra padi pooleks pikkus võimalusi ja seejärel teha kuni klõpsatusega, nii et padi jääb kinni, siis pane see ämber või märg kott.Korrake seda protsessi, kuni lõpuks oma tsükkel, kuni te alustada otsa padjad või seni, kuni olete täitnud märg kott/ämber.

(2).Siis mine tagasi ja avada kõik padjad ja panna neid tagasi/liigutada neid ämber.Täitke ämber külma või sooja veega ( ärge kasutage kuuma vett, kuna see võib seada mis tahes plekid ).Siis lisada kühvel mõned antioksüdant (looduslik brändi oleks parim) või plekieemaldajad ja lase padjad leota üle öö.Võite panna tee rätik üle ämber või aseta kaas on osaliselt üle it-kui te ei soovi näha sees, pole siiski täielikult katta kaanega, sest see piirab hapniku ja saab toota koguhinnas lõhn hiljem.

(3).Järgmine, kallutama vee sisse wc ja viska padjad oma pesumasin.Võite kasutada water softener, kuid ärge kasutage kangapehmendaja, kuna see võib vähendada imamisvõime padjad.Me tavaliselt pesta meie padjad kohta "super loputada" tsüklit, kuid kiiresti pesta saab trahvi, siis jätke padjad õhu käes kuivada, mis kestab tavaliselt paar tundi.

Umbes Esemed

1. Kui te saate pakett, Palun avage pakk post ametniku juuresolekul enne lepingule allakirjutamist.Kui see on kahjustatud või tühjad(varastatud), küsi ametlik dokument, et tõestada, eriti väite taotlus paberkandjal.

2.Palun kinnitage, kas toode ja tarne info on õige enne makse.Me ei aktsepteeri muutmine tellimuste info pärast teha tellimuse.

Umbes Deklaratsioon

Tariifid on kohustusi ostja.See on tasunud Tolli.See ei ole kauba eest.Kui tariif on tekkinud, kui päevast, ostja peab maksma. (Ainult siis, kui impordi summa on suurem kui tulumaksu vabastus, maks võib olla vajalik, Mitte kõik).

Umbes Saadetis

1.Töötlemise Aeg: 1~3 tööpäeva jooksul pärast teie makse on kinnitatud.

2.Tasuta Kohaletoimetamine Methords: ePackage(10~20 päeva) või Moobo.ee Standard Shipping (15~40 päeva, Brasiilia 50~90 päeva).

3.Hinnanguline Tarneaeg: Sest kui pakk oli saada postkontoris, see oli läbi kontrolli meid, kui pakk ei saabu aega, palun ÄRGE avage vaidluste ja küsi meilt laiendada proetction päeva teile ja oota kannatlikult.

4.Valik saadetise, kui sa valida, DHL / FedEx / UPS, ei kuulu serveri kulud.

Umbes Hulgi-ja Tilk Laevandus

1. Drop shipping vastuvõetav.Jäta õige kohaletoomise info ja teie nõuetele.

2. Kui teie kogus rohkem kui 50tk, lihtsalt meiega ühendust.Me tsiteerin teid hulgihind.

Umbes Tagasiside---5 Star

Me loodame, et meie tooted ja teenused vastavad teie nõudmistele ja sa armastad seda.Me püüame oma parima, et tunneksite end rahul.Palun ärge unustage, et jätke meid 5-Tärni tagasisidet .Cheers.

Märksõnad:Kõht Sukkpüksid, Tüdruk Piss Seista, Komplekt Sukkpüksid, Elifant Menstruaaltsükli Aluspüksid, Menstruaaltsükli Pad, Mens Nailon Peenise Mantel Aluspesu, Pestav Sukkpüksid Menstruaaltsükli Pad, Hermeetiline Menstruaaltsükli Aluspüksid, Menstruaaltsükli, Menstruaaltsükli Pad Korduvkasutatavad.

Päritolu CN(Päritolu)
Keskmine kiht pehme kõrge imendumist microfiber
Funktsioon 2 rasedus-padi
Toote Tüüp Naiselik Hügieeni
Sisemine kiht breathble mugav bambusest süsi
Mudeli Number S
Imendumine Kõrge imendumist, Pehme ja Hingav
Brändi Nimi VEJYO
Hulgimüük Saadaval
Dropshipping Saadaval
Välimine Kiht Mugav POLÜESTER +Veekindel PUL
Funktsioon Korduvkasutatav, Pestav,Mahe, Öko-sõbralik ja Ecomomic
Suurus 20cm poolt 18cm madala voolu
Anti-Leak Leke Valvur
funktsioon 3 Uriinipidamatuse Pad jne
Funktsioon 1 Naised, Tüdrukud hügieenisidemeid, Menstruaaltsükli Padjad,Sukkpüksid vooderdised ja Pad Cloth
Kogus 15 TÖÖ
Materjal bambusest süsi+PUL

Kirjutage arvutus!

15TK Korduvkasutatavad Mama Menstruaaltsükli Salvrätikud Sukkpüksid Vooderdus Pestav S Suurus Bambusest Süsi Riie Pad Sanitaar-Rätik Naiste Hulgimüük

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted