Ehtne lehma Nahast Pahkluu naiste chelsea Saapad Mugavad kvaliteediga pehmed Kingad Brändi Disainer Käsitöö talve saapad musta karvkattega

€36.18

Saadavus: On laos

m11230

Oluline Märkus:

Saadame Hiina suurus ,palun vaadake oma jalgade pikkus valida MEID suurus .Näiteks,Kui minu jala pikkus on 23.5 cm,mul on vaja valida MEID suurus 6.5=CN suurus 37;Kui mu jalad on veidi laiem või paksemaks ma vali üks suurus suurem.Lisaks kingad sisemine pikkus=jala pikkus+0.5 cm.Kui segadust palun meiega ühendust .

Üllatus:

Osa meie toode ja selle seos teie VK, Facebook, Twitter, Badoo või muu ühiskondliku platvormidele ja annab meile screenshot sellest, saad suurt allahindlust või kena kingitus.

Tagasiside:

1. Teie rahulolu ja positiivne tagasiside on meile väga oluline.Palun jätke positiivset tagasisidet ja 5 tähte, kui sa oled rahul meie üksused ja teenuseid.

2. Kui teil on mingeid probleeme meie kaubad või teenused, palun võtke meiega ühendust enne seda, kui jätate negatiivse tagasiside.Me teeme oma parima, et lahendada kõik probleemid ja annab teile parim klienditeenindus.

Märksõnad:Balenciaga Naine, 3ce, Morazora 2020, Lahe Ehtne Nahk Kingad Naistele, Naiselik Martin Saapad, Xtd, Naine Martin Saapad, Ehtne Nahk Kingad Naistele Cabo, Naiste Naturaalsest Nahast Kingad Naine Daamid, Laste Martin Saapad.

värv Must pruuniga
Saapa Kõrgus PAHKLUU
Välistalla Materjal Kummist
Sulgemise Tüüp ZIP
Ülemine-Ehtne Nahk Tüüp Lehma Nahk
Võlli-Ehtne Nahk Tüüp Lehma Nahk
Kingi USA Suurus 4.5,5,5.5,6,6.5,7,7.5,8,8.5,9,9.5
Kanna Tüüp Ruut kanna
Kontsa Kõrgus Madal (1cm-3cm)
Sobivus Sobib tõsi suurus, võtke oma tavaline suurus
is_handmade Jah
Brändi Nimi steinmeier
Muster Tüüp Tahke
Varba Kuju Ring Varvas
Vooder-Ehtne Nahk Tüüp Lehma Nahk
Sisetald Materjal Lateks
Platvormi Kõrgus 0-3cm
Osakonna Nimetus Täiskasvanud
Hooaeg Kevad/Sügis
Toote Tüüp Saapad
Mudeli Number XZ015
Ülemine Materjal Ehtne Nahk
Moe Element Õmblemine
Võlli Materjal Ehtne Nahk
Boot Tüüp Põhi
Platvormide Jah
Vooder Ehtne Nahk

Kirjutage arvutus!

Ehtne lehma Nahast Pahkluu naiste chelsea Saapad Mugavad kvaliteediga pehmed Kingad Brändi Disainer Käsitöö talve saapad musta karvkattega

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted