ZK-PP1K PWM impulsi sagedus duty cycle reguleeritav mooduli ruut, laine ristkülikukujuline laine signaali funktsioon generaator

€4.74

Saadavus: On laos

m11409

Kirjeldus:

1.PWM signaali generaator, ruut, laine ristkülikukujuline laine signaali generaator

2. Kasutatakse, et luua square wave ristkülikukujuline laine, signaal, mis on tarnitud DC mootor või stepper motor driver; Samm-mootori, servo mootor, elektriline gripper, robot arm

3. Ühendada juhi aru dimm, kiiruse reguleerimise, kontrolli solenoidventiil, jne.Siiski, see ei ole võimalik otse sõita koormused, nagu elektri-tuled, mootorid, ja solenoid ventiilid

Omadused:

1. Kaks režiimi saab valida:

PWM mode - sagedus (pidevalt), duty cycle.Pane tähele, et impulsside arv ei saa määrata selles režiimis ja pulss on alati eraldub;

IMPULSI mode - positiivse impulsi laius ajal, negatiivse impulsi laius ajal, hilisemad algusaeg ja reguleeritav impulsside arv.

2 Varustatud start / stopp-nuppu, väline lüliti saab kasutada ka kontrollida väljundi signaal SISSE/VÄLJA.

3. Lai sisendpinge 3.3-30V, anti-reverse kaitse, 5.08 mm terminal juhtmestik

Tehnilised parameetrid:

Töö voltage: 3.3~30V, anti-reverse kaitse

Sagedusvahemik: 1 hz~150KHz, täpsus umbes 1%

Töötsükkel vahemik: 0-100%, 1% samm

Impulsside arv: 1-9999, või lõpmatu (ekraan "- - - - " tähistab infinity)

Viivitus väljund aeg: 0.000 s-9999s, minimaalne saab valida 1 ms

Positiivse ja negatiivse impulsi pikkus: 0.000 s-9999s, minimaalne saab valida 1 ms

Signaali kandevõime: vähem kui 30 ma

Väljundsignaali amplituud: amplituud on võrdne pinge

Toote suurus: 79mm*43mm*30mm

Toote Kaal: 40g

Pakend: Anti-staatiline kott

Mooduli kirjeldus:

PWM režiimis (ekraanil on "%" jaoks PWM režiimis)

Tehase vaikimisi režiim on PWM režiimis, FREQ+ ja FREQ-key set sagedus, TOLLIMAKS+ ja TOLLIMAKSU-nupp set duty cycle; lühike, vajuta nupule kontrolli signaali väljund või stop, stop väljund on 0, ekraanile kuvatakse "VÄLJA" märgi kui Seal on väljund, muidu on see peatab väljund; vaikimisi tehase sagedus 1KHZ ja töötsükkel on 50%.

Kui soovite võta IMPULSI mode, pika vajutage SET nuppu (rohkem kui 6 sekundit), ei release, näed ekraani muuta, "%" kaob, siis on IMPULSS režiimis.

IMPULSI režiimi ("%" paremal pool ekraani on IMPULSS režiimis)

Rida eespool LCD-ekraan kuvab positiivse impulsi laius ajal.P+ ja P - nupud, määrata parameeter.Rida allpool LCD-ekraan kuvab negatiivse impulsi laius ajal.N+ ja N - nupud, määrata parameeter.Vajutage nuppu, et kontrollida signaali väljund või lõpetada.Kui väljund on peatunud, väljund on 0. Ekraanile kuvatakse "VÄLJA" for output, muidu on see peatab väljund; vaikimisi tehase positiivse impulsi laius on 0,5 sekundit ja negatiivse impulsi laius on 0,5 sekundit.

Impulsi number ja viivise seadistus - In IMPULSS režiimis, vajutage ja hoidke SET nuppu 2 sekundit ja seejärel laske lahti, sisestage impulsi number ja viivise seadistus interface, ekraanile kuvatakse SEADISTATUD, siis on see välja lülitatud, ning andis pärast sisenemist. ;P+ ja P - nuppe, määrake viivitus, N+ ja N - nupud set impulsside arv, tehase vaikimisi viivitusaeg on 0 sekundit, impulsside arv on lõpmatu (ekraan ----); seejärel vajutage SET nuppu 2 sekundit, see automaatselt tagasi impulsi liides, vajutage nuppu, kui viivituse seadistamine aega, hakkavad väljastama kindel arv impulsse.Kui impulsside arv on saadetud, see automaatselt väljund 0. Kui selle aja jooksul ei saadeta, vajutades nuppu lülitub välja.Väljund impulss on välja lülitatud ja kustutada, ja määrata impulsside arv on välja iga kord, kui see on alanud.Pärast impulsside arv on saadetud, ekraanile " OUT " automaatselt kaob.

Taotluse Operatsiooni Näited

PWM väljund 20 KHZ, 60% töötsükkel: Valige PWM mode, sagedus on määratud 20.00 ja kohustus suhe on seatud 060%.

Väljund on sisse lülitatud 0,6 sekundit ja välja lülitatud 0,2 sekundit.Lõputu tsükkel: vali IMPULSI mode, positiivse impulsi laius on seatud 0.600, negatiivse impulsi laius on seatud 0.200, viivitus on seatud 0.000 ning impulsside arv on määratud --- -.

Sisse-või vajutage start-nuppu, viivitus 5 sekundit, siis väljund on sisse lülitatud 0,6 sekundit maha 0,2 sekundit, lõputu tsükkel: vali IMPULSI mode, positiivse impulsi laius on seatud 0.600, negatiivse impulsi laius on seatud 0.200, hilinemise aeg on seatud 5.000 ja impulsside arv on määratud ----.

Sisse-või vajutage start-nuppu, viivitus 5 sekundit, siis väljund kõrge tase 10ms madal tase 10ms impulsi 100: valige IMPULSI mode, positiivse impulsi laius on seatud üles 0.010, negatiivse impulsi laius on seatud üles 0.010, hilinemise aeg on seatud 5.000 ja impulsside arv on määratud 0100.

Võimu kohta hilinemise eest 10 sekundit, siis püsivalt väljund signaali: valige IMPULSI mode, positiivse impulsi laius on seatud number suurem kui 0, negatiivse impulsi laius on määratud 0, siis viivitus on seatud 10.00 sekundit ja impulsi arv on lõpmatu. (----).

Muud rakendused saab uurida või konsulteerida klienditeenindus

Kõik setup parameetrid ei ole kadunud, kui nad on välja lülitatud.

Komplekti kuulub:

1 * PWM Pulse Generator

Märksõnad:Signaali Funktsioon Generaator, Adf4351 Signaali Generaator, Xr2206, Diy Schumann Laine Generaator, Icl8038, Generaator Sine, Kontrolli Pwm, Signaali Generaator Raadius, Generaator Xr2206, Võimsus Kaasaskantav Generaator.

Mudeli Number PWM Generaator
Sertifitseerimine PUUDUB
DIY Tarvikud ELEKTRILINE
Ekraani Suurus 3.0 - 4.9 Tolli
Brändi Nimi OOTDTY
Päritolu CN(Päritolu)

Kirjutage arvutus!

ZK-PP1K PWM impulsi sagedus duty cycle reguleeritav mooduli ruut, laine ristkülikukujuline laine signaali funktsioon generaator

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted