BINYEAE Plastikust Aku Kaas LG G4 Tagumine Korpus Tagasi Juhul NFC Antenn G4 Osa

€3.94

Saadavus: On laos

m11451

BINYEAE Plastikust Aku Kaas LG G4 Tagumine Korpus Tagasi Juhul NFC Antenn G4 Osa

Tähelepanu kõik kallid ostjad !Palun ÄRGE kleepige oma toote fotot, kui te jäta ka tagasiside ! Внимание всем дорогим покупателям ! Пожалуйста, не прикрепляйте мою фотографию продукта, если вы оставите отзыв !Atención a todos los estimados compradores!NR adjunte mi foto de producto si deja un comentario!

Kirjeldus:

1. Ühilduvad Mudelid: For LG G4

2. Kaasas pretective kilekotti ja turvaline pakkimine

3. Suur kogus laos

4. Testitakse enne shipping ja 100% töötab hästi

5. Hea müügijärgne teenindus

pakett hõlmab:

1 x LG G4 Aku Kate

Kontakt ja Suhtlemine I väärtus iga klient on minu, Saab hakkama lahendama mingeid ootamatuid probleeme või selgitada mingeid segadusi te võib-olla.Kui te ei ole täidetud mis tahes viisil, Palun võtke Minuga Ühendust Esiteks, enne kui avate vaidlus, või jätke neutraalne /negatiivne tagasiside või astuda mis tahes samm edasi .Ma vastan nii kiiresti kui saan !Ja alati teeme oma parima, et lahendada probleem, kuni ma saavutada oma 100% rahulolu !Tagasisidet, Kui olete rahul oma toote ja minu teenuse, Palun heldelt jäta 5-tärni tagasisidet minu jaoks, Ja muidugi l teen sama teile esimene.Teie positiivne tagasiside tähenda nii palju, et minu pood !Teeb mind veel kindel oma äri ja pakkuda teile paremaid teenuseid !

Märksõnad:G4 Pliiats, Aku Lg G4 H818, G9u, Tagasi Aku Kaas Oneplus üks, Kaamera Samsung Galaxy J7, Hp G4 Keha, Lg G4 Antenn, Antenn Nfc, Lg Tv Antenn, G4 Lg.

Materjal Plast
Disain BAAR
Funktsioon NFC Antenn
Mudeli Number Näiteks LG G4
Ühilduva Brändi LG jaoks
Brändi Nimi BINYEAE

Kirjutage arvutus!

BINYEAE Plastikust Aku Kaas LG G4 Tagumine Korpus Tagasi Juhul NFC Antenn G4 Osa

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted