40mm Bliger black dial kuupäev safiir klaas 316L roostevabast terasest, automaatne Square mens watch B231

€55.71

Saadavus: On laos

m11504

Kirjeldus ●Liikumine : Automaatne (self-mähis) liikumise ●Dial : must dail ●Kohtuasjas läbimõõt : 40mm ilma kroon (kruvi alla kroon)

●Juhul paksus : 11.4 mm ● Funktsioon : date (kuupäev) ●Case Materjal : Solid 316 roostevabast terasest ● Käevõru : 22mm nahast rihm ●30m veekindlus ●Klaas : safiir klaas Shipping 1. Kirje on postitatud hiljemalt 1 tööpäeva jooksul peale arve tasumist täidetakse või TÜHJENDATAKSE.Ja me järgima oma aadressi AINULT. 2. Tarneaeg kestab umbes.kõik meie esemed shiped poolt hongkong post track number A) Ameerika Ühendriigid: 7-15 tööpäeva B) Euroopa: 10-25 tööpäeva.C) Muud riigid: mitte rohkem kui 20-30 tööpäeva jooksul saadud

kui soovite, kiire kohaletoimetamine

EMS(3-12 tööpäeval),teil on vaja lisada $15

DHL(2-9 tööpäeval),teil on vaja lisada $25

Makset Me võtame makseviisid ette nähtud Moobo.ee Tingdeposiidileping

Võtke MEIEGA ühendust, anname TÄIELIKU Tagastamise või Vahetamise teenust.Ainult vigased teemad.Palun võtke meiega ühendust tagastada või ümber vahetada 14 päeva jooksul pärast saate punkt.Me püüdleme positiivset tagasisidet kõikide tehingute ja POSITIIVNE HINNANG 5-TÄRNI hinnang.Kui mingil põhjusel te ei ole oma ostuga rahul, võtke meiega palun ühendust enne lahkumist tagasisidet ja aitame lahendada kõik küsimused, mis teile - Tagasiside on jäetud iga ostja, kes on lõpetanud tehing ja vasakule positiivne tagasiside on meile, Teie rahulolu on meie eesmärk, kui teil on mõni küsimus,palun võtke meiega ühendust,me vastame teile 24 tunni jooksul!täname, otsin ja biding!

Märksõnad:Vaata Automaatne Mehhanism, Bliger Vaadata, Aliang Mens Watch, Mehi Vaadata Tegevus, Meeste Kampsun, Debert, 316l Kirurgilisest Terasest, Mehi Vaadata, Meeste Piloot Vaadata, Corgeut.

Stiil kleit
Sugu MEHED
Dial Läbimõõt 40mm
Bänd Materjali Tüüp Roostevaba Teras
Juhul Kuju Ruut
Funktsioon Auto Kuupäeva
Liikumine Automaatne Ise Tuul
Juhul Paksus 11.4 mm
Veekindlus Sügavus 3Bar
Bänd Laius 22mm
Juhul Materjal Roostevaba Teras
Brändi Nimi BLIGER
Mudeli Number B43
Bänd Pikkus Mõõtmed on 23cm
Dial Aknas Materjali Tüüp Safiir Kristall
Kastid & Juhtudel Materjal Nr pakett
Pannal Tüüp Kokkupandavad Pannal Ohutus
Toote Tüüp Mehhaanilised Käekellad

Kirjutage arvutus!

40mm Bliger black dial kuupäev safiir klaas 316L roostevabast terasest, automaatne Square mens watch B231

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted