Võrgusilma riidest Silma PITS 1m/palju pehmete silmadega Gradient värvi kangast kleit pulm kleit, loor DIY riie läbipaistev kleit kangast H015

€4.42

Saadavus: On laos

m115421

1、Riie Kategooria:Võrgusilma riidest 2、Kanga Laius: 1,50 m 3、seadme Kaal: 80 g/M

4、Kanga Kaunistamiseks: Plain Värvitud 5、Riie Värv: Sinine 6、Miinimum Kogus: 1meter 7、Edendamine: Osaleda kõik kampaaniad meie poes.

8、Riie Funktsiooni: Riided Riie/ DIY toote Riie/ Rõivamanused Kangast.

9、Soovitan Toode: Kleit, Täis kleit, Mantel, Cheongsam,pruudi kleit.Lahkelt Meelde Tuletada :

Me siiralt loodan, et teile meeldib meie kaupade ja olla rahul meie klienditeenindus.Mistahes positiivne vastus on teretulnud, kui sa kauba kätte.Palun ärge jätke meid mõõdukas või negatiivset tagasisidet.Kui te ei ole täidetud mis tahes arvesse, palun võtke meiega ühendust lahenduse.Eelnevalt hindame teie mõistmist.

Funktsioon: Hea kvaliteediga pits ainult muudab pulm kleit, õhtu kleit kleit ja loor jne.Võib kasutada ka igasuguseid DIY tooteid.

Värv Tumenevad: Pildid ja objektid on veidi väike värvi erinevus eri arvuti ekraanil.Kui on vastuolu pildi ja tegeliku toote tegelik toode peab reguleerima.Loodame, võite kaaluda oma tellimusi hoolikalt, kui te ei võta värvi tumenevad.

Märksõnad:õhuke Voile Riie, Raamatu Läbipaistev Holograafiline, Polüester Brocade Riie, Juhatuse Riie Läbipaistev, Film Riie Läbipaistev, Barkcloth, Polüester Vaik Riie, Honeycomb Võrgusilma Riidest Kott, Tülli Voile Riie, Honeycomb Spandex Mesh Kangas.

muster Tavaline Värvitud
Stiil Tavaline
Toote Tüüp Muu Riie
Technics Silmkoelised
Mittekootud Technics Nõel-Augustatud
Silmkoelised Tüüp Koelõngaga
Laius 1.50m
Tüüp Mesh Kangas
Materjal 100% Polüester
Funktsioon Vett hülgav

Kirjutage arvutus!

Võrgusilma riidest Silma PITS 1m/palju pehmete silmadega Gradient värvi kangast kleit pulm kleit, loor DIY riie läbipaistev kleit kangast H015

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted