Reolink Turvalisuse PTZ Kaamera PoE 5MP Pan/Tilt 4x Optiline Night vision SD-kaardi pesa IP66 veekindel Kaamera RLC-423-5MP

€154.16

Saadavus: On laos

m116328

Reolink RLC-423-5MP Super HD 5-Megapikslit 2560*1920P POE IP PTZ Kaamera Pan/Tilt&4x Optiline Suum, Sisseehitatud SD mälukaardi pesa

5 Megapikslit Uskumatult Selged Videod

RLC-423 5-megapiksline PTZ IP Kaamera on pixel resolutsioon 2560 x 1920, et on, 4.5 X resolutsiooniga 1080p Täis-HD ja isegi 1.4 X resolutsioon 1440p Super HD.Kindlasti on parim võimalus näha iga pildi üksikasju kui soovite.

Kuni 65m öise nägemise

Suurepärane RLC-423 öise nägemise turvalisuse kaamera pakub teile 24/7 pidev jälgimine ja kodu järelevalve. 6tk Infrapuna Ledid võimaldada super long-distance night vision – kuni 190ft vähese valguse tingimustes, kus tavaline turvasüsteemid ei tööta.

Muljetavaldav 4X Optiline Zoom

Motoriseeritud zoom objektiiv koos autofookusega funktsiooni Reolink RLC-423 4X optilise suumiga IP kaamera võimaldab on lai vaatenurk (36°~100°).See võimaldab teil suumida sisse, et näha rohkem üksikasju kaugemad objektid ilma lähemale või kaugemale suumimine, et saada laiemat ja suuremat vaadata.

Pan&Tilt,Iga Nurga Kaetud!

Koos pan funktsioon, Reolink RLC-423 PTZ turvalisuse kaamerat saab pöörata 360° lõputu horisontaalselt suure kiirusega.Kalle pööramine 90° teeb usaldusväärsem kodus ja ettevõtete järelevalve ja kontrolli, ilma vertikaalsete piirangute, jätmata ühtegi "surnud ala".Pealegi, RLC-423 toetab eelseadistatud Cruise punkt, aega ja kiirust, kui soovite.

Remote Vaatamine, ükskõik Millal ja Kõikjal

Ükskõik, kus sa oled, saate kaugjuhtimise teel telefoni juurdepääsu kaamera, et näha live streaming ja viibida ühendatud.Eemalt vaadata kaamera kaudu tasuta Reolink App oma mobiiltelefoni, tasuta Reolink Kliendi arvutis, web brauserid (IE, Google Chrome, Microsoft Serv, Safari, Firefox, jne.).

Saada Reaalajas Hoiatusi, Mis Asja

Tuvastab automaatselt liikuvad objektid ning käivitab teateid, kui ohte esineda.Kaitseme teie kodu ja äri tõhusalt alates burglars, sissetungijaid ja break-ins.Kui sissetungi juhtub ilma teie loata, see kaamera saadab teateid reaalajas.

Keskenduda Valdkondadele, Mis Asja

Luua konkreetsetes valdkondades, mida soovite saada algatusel märguandeid.See säästab teid vaevast soovimatuid häireid välistada määratud alasid.

Salvesta kõik ettepanekud SD kaart

SD-mälukaardile salvestab, kui liikumistuvastus on käivitunud.Kaamera toetab pre-rekord(3s-6s) ja pärast filmi.Kui SD-kaart on täis, siis on automaatselt katta vana video.

PoE Muudab Lihtsamaks Juhtmestik ja Paigaldamine

Power over Ethernet (PoE) on arenenud tehnoloogia, mis võimaldab teil kasutada ühe võrgukaabli nii video-ja jõuülekande, paigaldus lihtsam!Lisaks, tänu PoE sa kunagi muretsema, elektrilised lekib!

Veekindel Disain Suurepärase Väljas Järelevalve

On alumiinium kere ja korpus teha PTZ IP-kaamera on veekindel IP66 hinnang.Nii RLC-423 PTZ väljas valve kaamera töötab suurepäraselt väljaspool isegi karmid ilmastikutingimused.

Tasuta Püsivara Uuendamine

Tasuta Reolink firmware update aitab teie kaamera/NVR kursis hoida up-to-date funktsioonid samuti millega tahes vigu või tõrkele.

Töö Reolink NVR jaoks 24/7 Salvestamine

Kui teil on mitu IP-kaamerad või, kui soovite, 24/7 salvestamise vastu Reolink NVR on teie parim valik.Kui NVR töötab korralikult ja tõhusalt koos kaamerate jaoks round-the-clock jälgimine ja salvestamine oma home & business turvalisus ja valve.

Märkus: on Olemas kolme liiki IR-Led RLC-423. Kaamera töötab erinevat režiimi sõltuvalt sellest, kui palju sa suurendus:

Märksõnad:Camara Kaamera Digitaalne, Riolink, Kaitse Turvalisuse Kaamera, Dahua Nvr, Tptek Ptz Kaamera, Kaamera Reolink, Kaamera Ip-poe, Ptz, Reolink, Poe Injector.

Video tihendamine H. 264
Seinale Pool
Võrguliides RJ-45 10/100Mb Ethernet Pesa
kaadrisagedus PAL
Brändi Nimi Reolink
Brauseri Live View IE, Edge, Chrome, Firefox, Safari
Toetatud Operatsioonisüsteemid Mac OS
Stiil Kuppelkaamera
Minimaalne Valgustus(Lux) 0
Tüüp Kiirus Dome Kaamera
Heli Väljund Reolink Klient
Säilitamine PUUDUB
TF Kaardi PUUDUB
Tehnoloogia Kaugjuhtimisega
Andur CMOS
Sisseehitatud SD mälukaardi pesa Jah, kuni toetus 64GB Micro SD kaart
Vaatenurk 100°
Paigaldamine Lagi
Alarm Tegevus E-Posti Foto
värv Valge
Mudeli Number RLC-423
Zoom 4X Optiline Zoom
Erilised Omadused Veekindel / Ilmastikukindel
Net Ühendus Serveriga P2P, Plug and Play
Sertifitseerimine CE
Objektiivi (mm) 2.8-12mm
Toide PoE (IEEE802.3at) või UL, EL, UK, AU Pistik
Toide(V) 12V või PoE(48V, 802.3 juures)
Mõõtmed (L x W x D)(mm) 136x201mm
IR Kaugus(m) 60M
Toetatud Mobiilne Süsteemid Android
Salvestusseadmeta Reolink Klient,Sinine Iiris,Synology,Qnap
Resolutsioon 5.0 Megapikslit
High Definition 5.0 Megapikslit
Päritolu CN(Päritolu)
Andur Brändi Omnivision
Objektiiv f=2.7-12mm Autofookus, F=1.4
Voolutarve(W) 22.5 W
Ühenduvus IP/Võrk, Juhtmega
Video Pakkimise Formaat H. 264
Pan/Tilt pan

Kirjutage arvutus!

Reolink Turvalisuse PTZ Kaamera PoE 5MP Pan/Tilt 4x Optiline Night vision SD-kaardi pesa IP66 veekindel Kaamera RLC-423-5MP

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted