Köök Vaip Sissepääs Jalamatt Kodu Magamistuba Öö Tatami Teenetemärgi Põranda Vaip Koridoris Rõdu Vannituba Trükitud Non-Slip Matt

€6.61

Saadavus: On laos

m11768

Toote Funktsioon:

1.Pehme ja mugav, keskkonnasõbralik ja vett hülgav ja saab otsest kontakti nahaga. 2.Anti-Slip,Tolmu-Tõend,Vee Imendumine,Kulumiskindlus,Korrosiooni-Vastupidav,Korts-Vastupidavad. 3.Lihtne puhastada, võib pesta otse pesemine masinaga või käsitsi, ilma pleegib. 4.Toode muster võtab ökoloogiliselt sõbralik trükkimine ja värvimine, nr omapärane lõhn, ei ole kahjulikke aineid. 5.Kohaldamisala: Köök, Uks, Esik, elutuba, Magamistuba, Sissepääs -, Öö -, Vannituba, Rõdu.

Toote Mõõdud:

40x60cm, 50x80cm, 40x120cm, 60x90cm, 50x160cm, 60x180cm, 99x214cm,99x290cm.Märkus: 1 toll = 2.54 cm ,andmed on mõeldud ainult viitamiseks, palun vaadake tegelikust tootest.

Toote Ees :

Ökoloogiliselt sõbralik trükkimine ja värvimine mustrid, puudub lõhn, ei ole kahjulikke aineid.

Toote Materjal:

Polüester materjal,pehme ja mugav, keskkonnasõbralik ja hingav, saab otse kontakti nahaga.

Hemming protsess:

Servad toode on hoolikalt õmmeldud tagab kvaliteedi ja pikaajalise kasutamise.

Toote Tagasi:

Mitte-kootud mittelibiseva põhjaga, millel on hea anti-slip efekti, ja saab ka kaitsta korrusel.

Laevandus Juhiseid:

Me laev kauba jooksul 2-3 tööpäeva jooksul pärast oma edukat makse.Enne ostu veendu oma aadress ja telefoninumber on õiged.

Umbes suurus: Tänu käsitsi mõõtmine, suurus võib olla viga, 1-2 cm, tänan teid teie mõistmist.Umbes värv: erinevad, monitorid, värv võib olla väike erinevus, tänan teid teie mõistmist.Umbes pakend: Kuna pakend probleeme, seal võivad olla mõned kortsud vaip.Nii kaua, kui gravitatsioon on kohaldatud vaiba 1-2 päeva, kortsu kaob, või see kaob automaatselt pärast kasutamise aeg.

Loodame siiralt, et sa annad meile hea hinnangu.Teeme oma parima, et parandada meie toodete kvaliteeti ja teenuseid.Kui teil on mingeid küsimusi, saate vestelda meile või jätke teade online ja me probleemi lahendada enne, kui olete rahul meie toodete ja teenuste kohta.

Märksõnad:Kaubandus Vann Matid, Vaip Köök, Magamistoas Vaip, Vaip Koridoris, Matt Tatami, Punane Puu, Suur Jooga Matt, Voodipesu Foto Mati, Vaip Uks, Jalamatt Väljas.

Vaipade Müük Lõpetanud Vaip (tükk)
Päritolu CN(Päritolu)
Materjal 100% Polüester
Funktsioon Anti-Slip
Stiil Kaasaegne
Muster Tüüp GEOMEETRILINE
Mudeli Number HÜT
Vanus Täiskasvanud
Technics Masin Tehtud
Spetsifikatsioon 40cmx120cm,50cmx160cm,60cmx180cm
muster TRÜKITUD
Kasutamine harjutus
Brändi Nimi Zuiyaju
Taotlus Köök,Uksega,Vannituba
Disain Trükkimine

Kirjutage arvutus!

Köök Vaip Sissepääs Jalamatt Kodu Magamistuba Öö Tatami Teenetemärgi Põranda Vaip Koridoris Rõdu Vannituba Trükitud Non-Slip Matt

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted