Sokid meeste uus kujundus Euroopa ja Ameerika populaarne meeste puuvillased sokid 5 paari värvilisi vabaaja äri sokid

€10.02

Saadavus: On laos

m119580

Kallis ostja:me peame teile teada.Meie kaubad ei pruugi olla kõige odavam, kuid me garanteerime, et saame pakkuda teile kvaliteetseid tooteid ja teenuseid.Pärast toote, te tunnete õnnelik.Sa ei raiska aega, oodates tooteid, mis sind rahuldamata.kui teil on vaja Palun ärge ignoreerige seda.Aitäh!

Oleme professionaalse piiriülese e-kaubanduse müüjad.Keskendume tootmine ja müük.Fashion trend värvilisi sokke.Püüame olla kõik ostja kliendid, kes seda vajavad!Aitäh toode toetab dropshipping.Palun jätke teade tasumise kohta lehel (dropshipping tooted).Me saata pakette ilma siltide ja reklaam reklaam.Kui me ei näe sõnum.Me saata pakett meie teel.Täname 1 Venemaa kliendid ,palun kirjutage oma täielik nimi .kui te ei ole täielik nimi ,et sa ei saa oma paketi teie riigis. 2 pakume kvaliteetseid logistikateenuseid.Kõik pakendi teavet on võimalik jälgida.Te saate vaadata paketis trajektoori igal ajal. 3 Kui teil tekib probleeme.Palun võtke meiega ühendust.Tänu aja erinevus probleem.Mõnikord võime.Ei vasta teile esimest korda.ärge muretsege.Pärast seda, kui me tööle minna, me vastame teile esimest korda.Me hindame teie mõistmist ja kannatlikkust ja soovin teile head päeva!

Kallis ostja.Kui teile saadetakse pakk.Rahul meie toodetega.Palun pea meeles, et koguda meie kauplustes.Mugav järgmise järjekorras.Kui oma lähedastele ja sõpradele.Vaja sokke.Palun ärge hoida.Palun soovitavad meie tooteid.Tänan teid väga teie abi!Parim õnnistus!

Üksikasjalikud juhised pesemise kohta. 1 temperatuur ei ole suurem kui 30°; 2 Ärge kasutage valgendi, 3 ei rauast, mitte kuiv ja puhas,

Märksõnad:Meeste Sokid 5 Paari, Meeste Laos, Meeste Kampsun, Higi Meeste Sokid, Puuvill Meeste Sokk, Jalgratta Hüdrauliline, Mens Meeste Sokid 5 Paari, Naine Sokcs, Meeste Sokk, Mood Meeste.

Rõve Pilt No
Päritolu CN(Päritolu)
kõrge Meeskond
Brändi Nimi FYYPIIN
Paksus STANDARD
Suurus US 7.5-12 EUR 40-46
Seksuaalse Alatooniga No
Materjal 80%puuvill ,17%nailon, 3%spandex
Toote Tüüp Sokk
Sugu MEHED
Mudeli Number Kakskümmend miljonit kakssada tuhat kaheksasada kaks
suu nõel 200 õmblused sokid
Sokk Tüüp Casual

Kirjutage arvutus!

Sokid meeste uus kujundus Euroopa ja Ameerika populaarne meeste puuvillased sokid 5 paari värvilisi vabaaja äri sokid

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted