1:32 Mudelit, auto Suzuki Jimny Mudel Täiskasvanute mänguasjad 4X4 Garage kit offroad tarvikud

€41.05

Saadavus: On laos

m119758

1:32 Mudelit, auto Suzuki Jimny Täiskasvanute mänguasjad 4X4 Garage kit offroad tarvikud

Keha kest võib olla värviline ise, kõik originaal üks on valge .

Näita Aeg:

Kuidas Ma Saan Osta Moobo.ee:

Leia toode, mida soovite ja klõpsake toote nimi või foto;

Sisestage kogus tooted, mida soovite osta;

Valige shipping company, mida soovite kasutada;

Vajuta "Osta Kohe";

Kontrollida oma saateaadress ja tellimuse üksikasjad ja klõpsake nuppu "tellige";

Valige Krediitkaardi (Visa või MasterCard ainult), TINGDEPOSIIDILEPING, kui teie makse meetodit.Võite klõpsata hüperlinki ja abi saada samm-sammult;

Pärast tarnija laevade item(s), tracking number kuvatakse teie tellimuse andmeid.Võite kasutada seda arvu, jälgida oma tellimus kohta shipping company kodulehel;

Pärast seda, kui te olete saanud, ja uuris, palun logige sisse Moobo.ee ja kinnitavad, rahuldav saamist;

Logi sisse Moobo.ee ja jäta tagasiside teie tarnija;

Vedu:

Me Laev Maailmas, välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO .

Kaubad saadetakse teie Moobo.ee aadress AINULT .Palun veenduge, et jätke korrektne postiaadress ja saadaval telefoni numbri tellimuse.See on väga oluline tarne.Kui kättetoimetamisel ei suutnud oma vale aadress või vale telefoni number, kõik kulud on kohustus teie poolt.

Kuna turvalisuse huvides ei ole lubatud, et aadress saa muuta e-posti teel.Meil ei ole mingit vastutust shipping aadressile või vale või kätte toimetamata aadress.

TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal.

Me ei vastuta võimalike avariide / õnnetuste, viivitusi või muid küsimusi, mis on eest vastutab shipping service.Ja me ei vastuta Kahju eest, või pakk on kinni oma kohalikule tavale.

Eest lähetamine sujuv ja kiire, meil võib laeva esemete kaudu teise vedaja, otsuse meist on lõplik.

Oma objekte võib olla osaliselt tarnitud kohaletoimetamise piirangu, kui teile selleks palju punkte.Ülejäänud neid võib jõuda sulle varsti ja saab emaili meile rohkem üksikasju.

Maksmine:

Me soovitame teil maksta Moobo.ee.

West Union, TT ja kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.

Palun tasuda 3 päeva jooksul pärast seda, kui olete, et tagada kiire saatmine ja kohaletoimetamine.

Kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti.Makse tuleb sooritada 3 päeva jooksul.

Tagasi:

Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 15 päeva tagasi seda alates kuupäevast, mil see saadi.Kui see punkt on teie käsutuses enam kui 7 päeva, siis loetakse seda kasutada ja ME EI saa anda TEILE TAGASTAMIST VÕI ASENDAMIST .EI ole ERANDEID!

Kõik tagastatud teemad PALUN OLEMA originaalpakendis, ja me toetuse OMA TÄIELIKU VÕITNUD PAKKUMISE SUMMA saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakendamise kõik osad ja tarvikud kaasas.

Kui te ei ole rahul ostuga, meil oleks hea meel teha vahetamist või raha tagastamist ühe nädala jooksul, palun võtke meiega enne tagasi.Laevandus ja käitlemise tasu toimus, ei tagastata, laevandus tasu vahetada saab kanda teie poolt.

Palun esitada kujul e-mail meile taotlus tagasi 7 päeva jooksul (lisada pilte, kui võimalik).Palun tagastada 15 päeva jooksul vahetada või tagastada.Palun võtke meiega ühendust, enne kui te selle tagasi.Lahkelt palun objektid kaudu EMS või posti tracking number, tänu.

Garantii ei hõlma õnnetusjuhtumi -, vee -, kuritarvitamise, väärkasutamise või muu kahju, mis on põhjustatud erakorraliste kasutamine.

Puudusega objektid PEAVAD OLEMA esitatud ja tagasi garantiiperioodi jooksul.Palun ütle, mis viga on, ja anna meile oma tellimuse number.ME EI PARANDA VÕI ASENDA ESEMED AEGUNUD GARANTII.

Te nõustute, et kõik eespool loetletud poliitika tellimisel Moobo.ee!

Tähtsus:

Me ei vastuta mis tahes kohandatud tollimaksu või impordi maksu.

Hind, mida makstakse esemed välistab igasuguse tolli maks.Me ei õla tahes kohustuste sihtriikides.

Tavaliselt me kinnitame oma kaupa nagu KINGITUS või PROOVI jne.äri arve või tollideklaratsiooni, pange tähele, seda madalam hind ei kajasta hind kokku teil on makstud või tuleks maksta.Ja me püüame teid aidata minimeerida mis tahes lennuettevõtja GST või V. A. T või muud impordimaksud, aga me ei saa garanteerida nr maksud, sest see sõltub teie riigi poliitika.Kuigi kohandatud kliirens on keegi meie vastutus, me ka teeme oma parima, et aidata teil vastavalt oma 7 aastat eksportivate kogemusi.

Kõik e-kirjad vastatakse hiljemalt 1 tööpäeva jooksul.Kui te ei saanud oma vastuse, palun uuesti saata oma e-mail ja me vastame teile võimalikult kiiresti.

Tõsine Ostja Ainult!Palun kohas pakkumine ainult siis, kui olete nõus kõigi tingimustega.

Tagasiside:

Teie positiivset tagasisidet ja 5-TÄRNI reiting on kõrgelt hinnatud.Palun ärge jätke ühtegi neutraalset või negatiivset tagasisidet ilma võtke meiega ühendust kui teil on probleem, et.Me meelitused kõik probleemid on teie jaoks hea äri viisil, kuid negatiivset tagasisidet ei saa midagi teha.

Jumal nii meie südamed, me teeme oma parima, et lahendada mis tahes kahtlused ja lase sul 100% rahulolu peaks asjad, mida te tellinud või meie teenus ei vasta teile.Uskuge meid, PALJUD VÕÕRAD SAANUD PARIMAD SÕBRAD, TAVALISELT ALGAB VAIDLEVAD, ei ole negatiivset tagasisidet.Tänan teid teie lahkete toetada!

Märksõnad:Led Komplekt Jimny, Kleebis 4x4 Jimny, Suzuki Jimny Mänguasi, Kaugjuhtimispuldi, Blizzard Kleebis, Kääbus Veoauto, Auto Kohandamine Tarvikud, Otsene 4x4 Tarvikud, Swift Sport, Vertikaalne Auru-mootori Mudel, Suzuki Grand Vitara.

Peamine Materjal Plastik Kiud
Brändi Nimi Blizzard Mootorid
Toote Kaal 0.8 KG

Kirjutage arvutus!

1:32 Mudelit, auto Suzuki Jimny Mudel Täiskasvanute mänguasjad 4X4 Garage kit offroad tarvikud

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted