Zizi Paelad Heegelda Kast Punutud Micro Sünteetiline Punumine Juuksepikendusi Roosa Kirjutada Lilla Bug Hall 613 Heegelda Juuste Ilu Golde

€2.92

Saadavus: On laos

m120297

Juuksed Materjal: 100% kuumuskindel fiber

Juuste Stiil(Tekstuur): Kast Punutud Juuksed Chochet

Juuste Pikkus:34 tolli

Tegevussuunad: 24 tegevussuundade/pakk

Juuste värv: #1,#4,#6,#8,#24,#27,#30,#33,#60,#99J,#118,#350,#613,Sinine,roosa, lilla, punane, kollane

Juuste Kaal: 50g

Pakett: Ühes tükis/PVC Kotti,siis Kasti/Express Kott

Tarneaeg: 48 tunni jooksul varusid

Viis Kohaletoimetamine: õhu kaudu, nagu ePacket,DHL,UPS,FeDEX,EMS,CNE

Tähelepanu: Tavaliselt 9-12 pakki terve pea

Freetress Juuksed asub Xuchang linn, mis on suurim baasi villast tooteid üle maailma.Freetress Juuksed on super professionaalne müüja kohta igasuguseid juuste tooteid.

Meie peamised tooted, see pood on sünteetilised heegelda juuksepikendusi ja sünteetilised pits ees parukad,ka mõned segatud juuste pikendamine.

Lubame, parim kvaliteet, parim teenindus ja competitve hind !

Q1.Kui kaua see kestab?

A1:Tavaliselt sünteetilised juuksed, mis võivad kesta 4-8 nädalat,kui te complets palmik,teil on vaja võtta hea hoolitsen selle eest, et lasta neil kesta kaua aega.Q2.Miks mu juuksed saada topid?A2:Teie juuksed saab sasipundar tõttu kuivaks,juustest ka võib sasipundar,nii et enne kui pats,siis peab olema ettevaatlik, kammimine seda hoida seda sujuvalt.Q3.Miks värvid ei ole täpselt nii, nagu pildid näitavad?A3:Erinevad monitor on erinevad ekraan.Ja iga kord,võib-olla sama värvi Nr.on väike värvi erinevus.Q4.Kui teil on mingeid muid küsimusi?A4:Palun võtke meiega ühendust küsimus.

Märksõnad:Lilla Crochets Punutised, Tee Juuksed, La Juuksepikendusi, Juuksed, Heegelda Punutud Juuksed Punutud, Kast Punutud Pruun, Roosa Parukas Juuksepikendusi, Punutud Tee, Xtrend, Laiendid Kia.

Materjal Hinne Kõrge Temperatuur Fiber
Kirjed Pakendi kohta 24strands/pakk
Saab Permed Jah
Kaal 50g
Murra pikkus 34 tolli
Värvi Tüüp Puhas Värv
Tekstuur Kast Punutud
Brändi Nimi Kuldne Ilu

Kirjutage arvutus!

Zizi Paelad Heegelda Kast Punutud Micro Sünteetiline Punumine Juuksepikendusi Roosa Kirjutada Lilla Bug Hall 613 Heegelda Juuste Ilu Golde

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted