1 TK Pahkluu compression sokk sidemega compression pahkluu guard randme guard väljas korvpalli jalgpalli ronida käik

€3.74

Saadavus: On laos

m12091

Soe kiire

1.Seal on fännid edendamine poes.Soovite saada rohkem soodustust, kui te järgneb pood. 2. Kui sinu tellimus on rohkem kui 8 paari, palun võtke meiega ühendust, ja me saame tsiteerin teid odavam hind.

Umbes Värv

Me näitame siin tõeline fotosid,kuid see võib olla vaheldusrikas eri värvi, kui valgus ja erinevates arvutites.Me püüame vähendada seda ja tõesti kaup värv valitsevad,ka võtke meiega ühendust kui teil on vaja rohkem reaalne fotode kinnitamiseks.

Tarneaeg

me tavaliselt kasutada Hiina Post Air Mail, mis on tavaliselt tasuta shipping.Hinnanguline tarneaeg on järgmine: 1.Ameerika Ühendriigid: 9-23 tööpäeva 2. Muud riigid: 15-60 tööpäeva

Laevandus

1.Siis me laeva välja esemed nii kiiresti kui võimalik, kui laekunud makse. 2.Maksame ostjad või saata kingad teile, kui nad ei saa vastu võtta punkte 60 päeva. 3.Kui soovite saada punkte kiiremini, pls võtke meiega ühendust maksma täiendavat last ja me saame pakkuda teile järgmisi kiiremini laevandus võimalusi:UPS,DHL,Fedex,TNT,EMS.

Meile tagasisidet

Kui olete rahul meie kaupade ja teenuste kohta,palun andke meile 5 punkti suure kiituse, meil jätkab tööd teile pakkuda kvaliteetseid teenuseid.Kui te ei ole rahul meie kaupade ja teenuste kohta, siis palun ärge kiirustage andma negatiivse läbi.Võtke meiega ühendust ja me püüame oma parima, et lahendada probleemi õigeaegselt.

Märksõnad:Pahkluu Kaitsed, Ankl, Pahkluu Korvpall, Pahkluu Honorar, Hüppeliigese Valu, Hüppeliigest, Pahkluu Traksidega Nikastus, Suu Wrap, Suu Kaitsta, Pahkluu Elastne.

Kirjutage arvutus!

1 TK Pahkluu compression sokk sidemega compression pahkluu guard randme guard väljas korvpalli jalgpalli ronida käik

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted