TY-1500HD juhtpaneel Vmix Vahetaja Video Salvestamise Seadmed, Video Switcher Uut Meediat Youtube ' i Live In TV Saateid

€346.85

Saadavus: On laos

m12128

Sissejuhatus

Uus TY-1500HD vahetaja paneel on välise juhend vahetaja spetsiaalselt live broadcast süsteemide ja täis-meedia 4K virtuaalse stuudio süsteemid.See on elegantne disain ja on vahetaja, live broadcast, salvestamise ja PTZ kontrolli spetsiaalselt juhendid.See on professionaalne riistvara juhtpaneel üks masin.See on täielik kaasaegse ilme ja MIDI kommunikatsiooni protokolli liides, mille abil saab oluliselt kiirendada toiminguid live taasesitamine.Paneeli kasutab kõrge kvaliteediga kaardus nuppe, et vähendada võimalust, et misoperation.Nupud taustvalgustusega, mis aitavad teil kiiresti kindlaks olulised klahvid.Lisaks on ta varustatud ka kiire otsingu dial ja T-kujuline kuulitõukaja.Nupud toetavad dünaamilise kuva, ja kõik nupud, toetada kohandatud seaded.

Omadused:

◆ Vastu integreeritud riistvara disain, lihtne kasutada ja lihtne hooldada, täielikult integreeritud süsteem, lihtsa struktuuriga, integreeritud juhend lülitus, ressursside salvestus -, võrgu-live broadcast, segisti, PTZ kontrolli ja simon üleminek. ◆ Toetust saab valida PGM/PVW 4 rühma, 12 allavoolu-võtme seaded. ◆ Toetada 12-kanaliga PGM ja PVW lülitus eelvaade. ◆ Toetada ühitamist Tianying 4K fusion meedia virtuaalse stuudio süsteemi aru, push-pull kiik ja jalas mõju virtuaalne masin seisukoht. ◆ Toetavad 4-channel traadiga/traadita PTZ kaamera eelseadistatud asukoha ja kaamera positsioon pikk ja ava zoom. ◆ Toetamine Tianying live broadcast süsteemi, et saavutada fade in ja fade out, lendavad aknad, lükanduksed pildid, push and pull ja 2-way Stinger animatsiooni üleminek. ◆ Toetada üht-sisestage FTB must väljund. ◆ Toetust 8-channel Ühtivad väljund, ◆ Pakkuda 15PIN PTZ kontrolli liidese.

Märksõnad:Darkroom, Sdi Video Switcher, Kogu Keha Tracker Vr, Ringhäälingu Seadmed, Wirecast, Hd Video, Hdmi Switcher, Magic Mike, 6 Video Switcher, Saade Fm, Kaamera Video.

Mudeli Number TY-1500HD
Pakett Jah
Päritolu CN(Päritolu)
Video Switcher pk devicewell vahetaja
Brändi Nimi FORZAGO

Kirjutage arvutus!

TY-1500HD juhtpaneel Vmix Vahetaja Video Salvestamise Seadmed, Video Switcher Uut Meediat Youtube ' i Live In TV Saateid

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted