60x400 Cm soojusülekande vinyl Jäätunud akna kile päikese tõkestamine , staatiline klammerduma isekleepuvad peitsitud Privacy glass kleebised HTV

€3.85

Saadavus: On laos

m12152

Eraelu PUUTUMATUSE KAITSE - 3D classic magnolia lilleline muster aknas film annab teatud privaatsuse, samas võimaldab tuled, mida kasutatakse mis tahes sile klaasi pind; Privaatsus Tase: ★★★★☆ Era-window film (suur eraelu puutumatuse kaitse, mis kehtib enamasti) EI LIIMI DISAIN - dekoratiivsed eraelu puutumatuse akna kile on liimi-vaba ja keskkonnasõbralikumaks ning seda saab rakendada mõne minuti jooksul oma staatiline klammerduma disain; Märkus: rohkem vett kasutatakse paigaldamise ajal, seda lihtsam on arestimine on ENERGIA SÄÄSTMINE - aken, eraelu film aitab säilitada soojust talvel ja jahe suvi, vähendab soojusülekannet ja plokid 96% UV-kiirgusele, kaitstes nahka kahjuliku kiirgusega kokkupuute vähendamisele ja pleegib ja vananemine mööbel KERGE EEMALDAMINE - aken, film ei jäta mingeid jääke pärast eemaldamist ja võib kasutada nii sageli kui soovite, saab kohaldada seda klaasi windows home, office, köök, elutuba, magamistuba, jne., koheselt, muutes oma ruumi ja windows onodav viis KVALITEEDI GARANTII - Kõik kvaliteediga seotud küsimusi meie akna film, palun võtke meiega ühendust, oleme alati siin, et lahendada oma probleeme.Meil on alati siin sinu jaoks!

PEAMISED OMADUSED

Ilus Mustrid: Uuendada oma home decor kordumatu mustriga Kasutajasõbralik: Kiusame tasuta peel-stick taotluse imelihtne, lihtne eemaldamise jätmata kahju või jääk Liimi Tasuta: kasutage Lihtsalt seebiveega paigaldada, ei ole mürgine liimi vaja Korduvkasutatavad: Premium PVC materjal pakub ekstra vastupidavust, saab uuesti paigaldada ja kasutada korduvalt UV Kaitse: hüvasti 96% UV-kiirgusele, mis võib haiget oma naha Pool-Era-Window Film: Ühendada teenetemärgi ja eraelu puutumatuse kaitse koos.

Installijuhised

1.Puhastage sihtmärgi pinda põhjalikult. 2.Mõõta pinna ja lõigatud film.Jäta ekstra tolli varu mõlemal küljel lihtne reguleerimine. 3.Valmistada ette piisavalt lahjendatud seebiveega spray pudel. 4.Spray pind koos seebiveega.Peel off läbipaistev toetus film piki lühemat külge. 5.Paigaldada kile peale aknas. 6.Kasutada kaabits, et eemaldada liigne vesi ja kõik mullid vist kohaldamisel film.Pühkige vesi kasutades rätik. 7.Sisekujundus maha marginaalid.Siin sa minna!

Mõned kasulikud näpunäited sulle

Kui kohaldatakse külma ilmaga: enne paigaldamist, puhu sooja õhku, et film, kasutades föön, et pehmendada film üles (kuumuskindel kuni 176℉) Film toimib ainult kindla, puhta ja sileda pinnaga.Kinnitada lindi nurka tagasi pool (sile pool) kiiresti eemaldada toetus film. 30 päeva tagasi poliitika ette.

Märksõnad:Allkiri Aknas Film, Klaas Kleebis, Htv Vinüül Rulli, Kleepuv Aknas Eraelu Puutumatuse Film, Htv Vinüül, Film Toit, Denim Süda, Holograph Vinüül, Cricut Raud Vinüül, Printable Vinüül Kleebis.

Pinnatöötlus Peitsitud
Mudeli Number värv magnolia muster
Materjal PVC
Kirje Pikkus 400 cm
Omadused Eraelu Puutumatuse Kaitse
Tüüp Klaas Filme
Suurus 30/45/60 400 Cm
Toote Laius 30/45/60 cm
Funktsioon ohutuse filmid , päike blokeerimine
Päritolu CN(Päritolu)
Brändi Nimi WXSHSH
kasulikkus HTV soojusülekande vinyl

Kirjutage arvutus!

60x400 Cm soojusülekande vinyl Jäätunud akna kile päikese tõkestamine , staatiline klammerduma isekleepuvad peitsitud Privacy glass kleebised HTV

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted