IFun/tornaado mop (kopp, vajutades + microfiber pihustid + pesuaine dosaatori)

€3.45

Saadavus: On laos

m122754

Teie parim valik

Uus disain mop, mille pöördenurk 360 ° on ideaalne puhastamiseks kõiki tüüpi ruumidesse: köök, vannituba, Hall, magamistuba, jne.Lisaks mop on ka ideaalne puhastus-auto.Selle mop, mis tahes puhastus omakorda tõeline nauding!

Eelised võrreldes traditsiooniliste mop

& Bull; pööramise nurk: 360 kraadi; × Pikk kasutusiga (vastupidav plastikust + Roostevaba Teras + kulumine-vastupidav ja praktiline microfiber otsik); & Bull; fine microfiber suurepärase imav võime, mis saab tõhusalt kõrvaldada reostus, kahjustamata puhastatav pind; × Kaitse käed määrdunud vesi; Vähendamine puhastamise ajal; & Bull; reguleeritav nurk (45 180 kraadi)-kõige mugavam asend pesta põrandad, see on sulle.

Kvaliteetne mitte-mürgine ja eco-sõbralik pp materjal

Toode on valmistatud eco-sõbralik materjal polüpropüleen, mis annab talle omadused nagu tugevnemisele, ei lõhna ja kahjulike ainete inimese keha.Materjal meie tooted on täiesti ohutu sinu tervisele!

Patenteeritud tsentrifugaal spin tehnoloogia

Lisatud mop ämbri kasutab patenteeritud tsentrifugaal spin tehnoloogia, mis võimaldab eemaldada määrdunud vee, jättes mop otsik puhastada.Kõik Teil on vaja seda: pane mop ämber vett kui tavaline pesemine põrandate-liiguvad mopp, et spin salongis (tsentrifuug)-"lüliti" on honorar käepide-vajutage käepide alla ja tsentrifuug hakkab pöörlema.Läbi tsentrifugaaljõud, määrdunud vee microfiber lõõmutada.Intensiivsem vajutate-kiirem tsentrifuug pöörleb.Olge ettevaatlik, et mitte lubada liiga kiire pöörde!

Roostevabast terasest tsentrifuug

Erinevalt teistest mudelitest, komposiit osad meie toode on: PESE plaat, tsentrifuugimis-ja mop käepide valmistatud vastupidavast AISI 304 hinne roostevabast terasest.

Suur vajutage

Ämber koos tsentrifuugi on suuremat jõudlust ja tõhusust, kui ketramine kui kopad töötavad läbi pedaali.Tänu sellele ära päästa oma jõupingutusi, mop otsik on hoolikalt pressitud, ja lisaks, selline mudel on palju vastupidavam võrreldes teistega.Selline mugav ja vajalik asi majanduses võib saada suurepärane kingitus Housewarming ja erinevate pühi!Palun teie lähedastega, andes neile mugavus, puhtus ja mugavus.

Lihtne loputada ja puhastamine

Lisaks spin laekaga, kopp on varustatud ka loputada, laekaga spetsiaalse seadmega.Lihtsalt mitu korda Vajutage käepide alla ja tõmba, mis võimaldab teil keerake otsik ja puhas, ilma et see uslii.

Microfiber otsik

Otsik koosneb rohkem kui 8000 microfiber niidid.Kui microfiber otsik täiesti hoiab tolmu, kiiresti imab vett, lehed abielulahutus, kergesti loputus ja pressid.Otsik sobib nii märg-ja kuivpuhastus.Sobib igat tüüpi põrandate, kuid lisaks saate hõlpsalt kasutada otsik ja akende pesemine, autod, dušš kajutite ja palju muud.Kui vaja, microfiber otsik saab pesta pesu.

Pöördenurk 360 °

Spin Mop Mop on varustatud pöörlev pea võimeline keerates 360 kraadi, mis võimaldab puhastamine raskesti ligipääsetavates kohtades.Uuendatud teleskoop käepide võimaldab teil kohandada pikkus, mis on ka mugav akende pesemine ja muud pinnad.

Mugavuse iga detail

Fundom pakub teile kvaliteedi ja mugavuse, et teha sinu puhastamine lihtsam ja kiirem.Abiga auhinnatud puhastus süsteem fundom spin mopiga puhastamine on sul ainult rõõmu!

Usaldusväärset Teenust

Pärast iga osta meie poest, võite kasutada meie 12-kuulise pärast-müüki teenust.Kui te ei ole rahul meie toodete, vastake võtke ühendust meie klienditeenindusega.Meil on alati hea meel teid aidata!

Niipea, kui uudsuse ilmus Moobo.ee, ja kohe saanud palju positiivset tagasisidet ja kõrged reitingud.

Märksõnad:Laisk Mop Koos Väänamise, 13.8 V Dc Toide, Tornaado, Mop Kolmnurkne, Pöörlev Mop Kolmnurk, Zongshen, Puhas Mop, Mop Tüüp X, Mop Vileda, Põranda Mop.

Masti Materjal TERAS
Funktsioon Öko-Sõbralik
Korrosioonikindlus Hinne Hinne 9.0-9.9
Mop Varda Kandevõime >10kg
Mop Varras Tüüp Heiskamine Rod + Roostevaba Plaat
Materjal Microfibre Kangas
Pakend 3 Mopheads
Imendumine 10 sekundit
Mudeli Number S500BL
Mophead Kogus 3
Tüüp Dual-drive
Väänamise Meetod Neli-pool Väänamise Tüüp
Komponent Tüüp Metallist Korvi
Käepideme Tüüp Teleskoop
Kaal 2.1kg-4kg
Dehüdratsiooni Määra 90% -100%
Auru Korrigeerimise Funktsioon No
Mopp Materjal PP
Võimsus >701ml
Brändi Nimi ifun
Päritolu CN(Päritolu)

Kirjutage arvutus!

IFun/tornaado mop (kopp, vajutades + microfiber pihustid + pesuaine dosaatori)

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted