2tk Väikelapse Poiste Riided 2020. Aasta Sügis-Talvel, Lapsed, Riided, Varustus Beebi poiss rõivad Laste Rõivad Sobivad Poistele Riided Komplekt

€12.73

Saadavus: On laos

m12422

KEAIYOUHUO Laste Riided Komplekti Sügisel Tracksuit Tüdrukute Spordi Ülikond 3tk Baby Poiste Riided Slong Varruka Set Kostüüm Lapsed

TOOTE ANDMED

Toote Nimetus Tüdrukute Riided Komplekti , Poisid Sport Ülikond , Laste Riided Komplektid tootekood Sobiks Värv Toode värv Suurus 80-90-100-110 Sobib Vanusele 1-3 Aastat Vana Materjal Cotton + Polyester, mis Sobib Hooaeg Sügisel Ja Talvel, Mustri Peace

Suurustabelit

Suurus Pikkus /cm Rind*2 /cm Varruka /cm Püksid /cm Soovitatud Vanus / / / / / / 80=12M 37 / 30 49 12 Kuu 90=18M 39 / 32 52 18 Kuu 100=2T 41 / 34 54 2 Aasta Vana 110=3T 43 / 36 57 3 Aasta Vana / / / / / / / / / / / / 1.Märkused:Palun võimaldada 2-3 cm erinevuste tõttu käsitsi mõõtmine. 2.Kõik mõõtmed cm, pange tähele, 1cm=0.3937 ahels, 1 inch=2.540 cm.

TOODE FOTOD

Tasumine

--1: võtame alipay ,west union ,T/T,kõiki peamisi krediitkaarte aktsepteeritakse kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING. --2:Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul tellimuse. --3. kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise lähedal,pls oodata vähesed minutit ja uuesti tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul.

Laevandus

-- 1: Standardne Teenus on Epacket, et USA, Hiina Posti Tähitud lennuposti teiste riikidega (Freeshipping). -- 2: Me laev esmaspäevast laupäevani välja arvatud puhkepäevad.Palun jätke meile sõnum kui soovite muuta postiaadress. -- 3: Standard Teenistus, see kestab tavaliselt 5 kuni 14 päeva Ameerikasse, Teiste riikide kiirus ei ole stabiilne (1 kuni 4 nädala jooksul rohkem või vähem kui tavaliselt aega). -- 4: DHL / UPS / FEDEX / TNT / ARAMEX / võtab umbes 3-7 tööpäeva jooksul tavaliselt. -- 5:shipping ajal Pühade (Jõulud, Hiina Uus Aasta jne.) võib tavapärasest kauem aega.Palun lisada veel 5-10 päeva, kui see on viivituseta.

Palun Võtke Meiega Ühendust Kui Teil On Küsimus

-- 1: Kui soovite, et saada parim allahindlusi hulgimüük(edasimüüja), või kohandatud teenust. -- 2: Kui sul on mingeid probleeme, punkt(et) kvaliteeti, ei saanud kirje pärast tellimist. -- 3: Kui suurus toode on vale, see donesn ei sobi teile. -- 4: Kui seal on mõni katki sõita. -- 5: Kui toode sul saanud on erinev, kuna decribed. -- 6: Kui teil on probleeme meie kaubad või teenused, palun võtke meiega ühendust enne seda, kui jätate negatiivse tagasiside.Teeme oma parima, et lahendada mis tahes probleemid ja pakkuda teile parim klienditeenindus. -- 7: Kui sa oled rahul punkt, palun võta minut aega, et jäta meile Positiivset Tagasisidet (5 tärni) meile.See on meile väga oluline.

PALUN ANDKE MEILE 5 TÄHTE, KUI RAHUL!

Itemas Kirjeldatud Kui olete rahul meie toodete ja teenuste , palun andke meile märkusi, "exellent".Kommunikatsioon Kui te ei ole rahul,võtke meiega ühendust.teeme oma parima, et pakkuda paremat teenust seni, kuni olete tulemusega rahul.Laevandus Kiirus, Kui olete rahul meie toodete ja teenuste,palun andke meile märkusi, "suurepärane" julgustust.

Märksõnad:Vabaaja ülikond Naiste, Sügis Naiste ülikond, Sügis Komplekt, Sobivad Talvel, Sobivad Talvel Naised, ülikond Naiste, Suede ülikond, Puuvillane ülikond, ülikond Soe, Ülikond.

Sugu POISID
Mudeli Number Ülikond
Ülerõivad Tüüp mantel
Sobiv vanus 1-3 aastat vana
Muster Tüüp Kiri
värv pildi värv
Toote nimetus Laste Riided
Toote Tüüp Komplekti
Osakonna Nimetus Lapsed
Varruka Pikkus(cm) Täielik
Sobivus Sobib tõsi suurus, võtke oma tavaline suurus
Varruka Stiil Regulaarne
päritolu guangdong Hiina (Mandri)
Sulgemise Tüüp Pullover
Materjal Puuvill + Polüester
sobib hooaeg Sügisel Ja Talvel
Suurus 80-90-100-110
Brändi Nimi KEAIYOUHUO
Krae O-Kaelus
tüdrukute riided komplekt sport ülikond
Stiil Casual
Poiste Riided Komplekti Poiste Riided

Kirjutage arvutus!

2tk Väikelapse Poiste Riided 2020. Aasta Sügis-Talvel, Lapsed, Riided, Varustus Beebi poiss rõivad Laste Rõivad Sobivad Poistele Riided Komplekt

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted