Laser Taseme Mõõtmise Vahend Bracket Veekindel 2 rida Laser Tasandil Cross Line Laser isetasanduv Laser Nivel Punane/Roheline Tala

€27.39

Saadavus: On laos

m1248

Omadused: Punane Laser PARIM Siseruumides, Meil on ka teised Roheline Laser need õues.SMART PENDEL TASANDAMINE SÜSTEEMI - Vajutage top power nuppu või avage pendel luku aktiveerimiseks laserkiirega, see auto-taset, kui paigutada 4 kraadi horisontaalne/vertikaalne); If out of range, laser talad hakkavad vilkuma, et hoiatada; Pendel lukus hakata manuaal, saab lukustada read kooskõlla viimine muude nurkade alt.PAINDLIK PAIGALDUS SEADE - laser tasandil võib paigaldada peale statiivi või kinnitada enamiku metalli pinnale, kasutades kaasasolevat magnet hoidikuga, toetada teid, et lülitada laser tasandil ümber 360 kraadi , projekti read mis tahes positsiooni või nurk või reguleerida kõrgus statiivi.RISTI-LINE REŽIIMIS - Kiirgab ja projektide laser risti joone peale tasased pinnad, kõrge täpsus ±1/8 inch juures 98ft (30 m), sobib kõige paremini sisetingimustes; sobib Ideaalselt plaat viimine, seina studding, aknad, uksed, jne; II Klassi lasertoode, Väljund

(1) Hiina Posti Tähitud lennuposti/Epacket tarneaeg on umbes 25-50 päeva (mõned on vaja umbes 45 päeva), palun lahkesti olla veidi kannatlik, oodates oma maatükke. (2)Teil kaaluda ka muid Express ( DHL või EMS) 2 kuni 8 päeva tarnitud. (3)Palun võtke meiega ühendust korraga, kas on mingeid eksitav kirju. (4) Palun ärge saatke meile oma ettepanekud, kui sa tead, midagi on parem kui meil.Oleme tänulikud teie häid ideid. (5) Kui sa pakkumine meie Hiina Post tasuta kohaletoimetamine esemed, me AINULT transpordi kaudu Hiina POST.Me oleks oma kohustusi täitma sama, mida oleme kokku leppinud. (6) Me ei vastuta mis tahes kohandatud tollimaksu või impordi maksu. (7)oleks Me püüame oma parima, et rahuldada teie aga ei põhjendamatuid nõudeid, palun.

(1)lugege meie toote spetsifikatsioonid üle hoolikalt ja veenduge, et on, mida sa vajad. (2) Sa rääkida meile võrgus või jätke teade siia kohta küsimusi meie kauba -, laevandus mõiste ja hind. (3) Kui mõned ekstra nõue meie punkte, siis palun julgelt küsida meilt.

Kliendid peavad olema kindlad, kas nende riigis on lubatud importida Käesoleva toote ostmisel.Kui te pole kindel, kas teie riik võimaldab selliseid tooteid, soovitame teil pöörduda custom kinnituse.Me ei vastuta kahjude tõttu tollis konfiskeerida.

(1)Me testime iga objekti enne shipping tagada, et nad on heas seisukorras. (2) Kui kogenud tarnija me paketi kaupade kartongkarp EPE, mis takistaks teie kaubad, mõned ootamatud kahju tõhusalt sünnituse ajal. (3)pakume teile kiire kohaletoimetamine, tavaliselt umbes 2 tööpäeva ettevalmistus.See on ligikaudne aeg, teie saadetise andmed oleks kuni teie konkreetseid tellimusi. (4)soovime teile jälgimise numbri pärast me oleme saatnud oma tooteid.

Kui sa saad maatükid, kui mingi probleem umbes laevandus või kvaliteeti, palun võtke meiega ühendust korraga, selle asemel, et vaidlus.Ja me püüame oma parima, et aidata teil lahendada nii kiiresti kui saame.Palun jätke meile oma kommentaar meie toodete ja teenuste pärast seda, kui olete saanud oma tooted; see aitab meil tulevikus paremini teha.Me oleme?ll varuosade no jõupingutusi, et uuendada kogu meie süsteemi, et rahuldada kõiki meie lahke klientidele.

Märksõnad:Laser Line Pliiats, Laser Tasandil, Laser Pointer, Arduino Eeprom, Sulg Laser, Tasandamine Laser Arvesti, Huepar Laser Tasandil, Laser Reguleerimisala, Cross Line Laser, Laser Tasandil.

Funktsioon 2 Mõõtmise Vahend
Tüüp Joon-Laser
Mõõtmise Mudel 2 rida
On Nutikas Seade No
Brändi Nimi Tomastine
Funktsioon 5 Mõõtmine Mõõteriistad, Tööriistad
Funktsioon 4 Punane/Roheline Tala
Funktsioon 1 Laser Taseme Mõõtmise Vahend
Funktsioon 3 2 Rida Mini Kvaliteedimõõdik

Kirjutage arvutus!

Laser Taseme Mõõtmise Vahend Bracket Veekindel 2 rida Laser Tasandil Cross Line Laser isetasanduv Laser Nivel Punane/Roheline Tala

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted