Värske Vahtraleht Pajama Komplekti Naistele Puuvillane Ažuurne Riie Jaapani Suvel Pikad Varrukad Vabaaja Sleepwear Naised Lihtne Pidžaamad Femme

€10.10

Saadavus: On laos

m12538

Tere tulemast HLCJC PIDŽAAMA Pood !

Nõuanded: 1.Suurus, mida mõõdetakse end,mõnikord on mõned vead, Kui te ei ole kindel suurus, võtke meiega palun ühendust enne kui teha tellimuse .Me saame aidata teil valida õige suurus, kui te andke meile oma kaal, pikkus informatsioon jne. 2. Pange tähele:meede viga jooksul 1-3cm on normaalne. 3. Järgige on suurustabelit ja toote info.

Kohta Tagasisidet

Tänan sind nii palju, et meie sotre,tagasiside on meie jaoks väga oluline, kui olete rahul meie üksused ja teenust, siis palun kirjutage meile 5 tähte tagasisidet, Me teeme, et teile liiga, kui olete rahul meie üksused, palun ärge andke meile negatiivset tagasisidet kohe, palun võtke meiega ühendust esiteks, ükskõik, mis juhtub , me püüame oma parima, et lahendada probleeme teie ja sind 100% rahuldada seda.

Märksõnad:Pits Pyjama, Sleepwear Ruuduline Naine, Marli Pajama, Puuvill Pajama Naine, 7 Töö Pyjama Komplekt, Pajama Sebra, Naiste Pyjama Naine, Jaapani Pyjama, Euroopa Aasta Kevadel Komplekt, Jaapani Pajama.

Muster Tüüp Peace
Materjal Puuvill
Brändi Nimi HLCJC
Varruka Pikkus(cm) Täielik
Krae Turn-down) Krae
Rõve Pilt No
Päritolu CN(Päritolu)
Pikkus Full Length
Hooaeg Sügis
Sugu NAISED
Seksuaalse Alatooniga No
Mudeli Number HONGLIYIPING70
Toote Tüüp Pidžaama
Materjali Koostis Puuvillane Ažuurne Riie

Kirjutage arvutus!

Värske Vahtraleht Pajama Komplekti Naistele Puuvillane Ažuurne Riie Jaapani Suvel Pikad Varrukad Vabaaja Sleepwear Naised Lihtne Pidžaamad Femme

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted