SEST MJ-DD MJ-GD Pet Roostevabast Terasest Anesteesia Laryngoscope Loomade Pirn Laryngoscope

€167.56

Saadavus: On laos

m125495

SEST MJ-DD MJ-GD Pet Roostevabast Terasest Anesteesia Laryngoscope Loomade Pirn Laryngoscope

Anesteesia laryngoscope loomade, see toode on jagatud kahte liiki: pirn tüüp ja fiiberoptiliste tüüp.

Mudel: MJ-DD, MJ-DG

Toote omadused: laryngeal objektiiv on valmistatud 304 meditsiini-roostevabast terasest labad kergemad lihtsam arstid tegutseda; super kõvadus paneb labad vastupidavamad; saab steriliseeritud kell 134 kraadi Celsiuse järgi; täiustatud disain, ilus välimus, sile pind, Lihtne puhastada.

Teine roll toode:

Vahend, mida kasutatakse, kui kanda hingamisteede ajal hingetoru intubatsioon üldnarkoosis, mida kasutatakse koos ventilaatoriga või anesteesia masin.Erinevad mudelid sobivad erinevate loomadega.

Kolmandaks, standardne konfiguratsioon:

1 MJ-DD pirni tüüp käepide, 5 labad 0 #, 1 #, 2 #, 3 #, 4 #

1 MJ-GD optilise kiu tüüp käepide, 5 labad 0 #, 1 #, 2 #, 3 #, 4 # Täname, et osta !

Laevandus Kombineeritud Vedu multi-punkt tellimusi, siis palun ÄRGE edastage makse, kuni sa pole võitnud kõiki kirjeid, mida soovite ühendada menetlemise Aeg 1 tööpäev tarneaeg - Hiina Post: 10-40 tööpäeva - Singapur/Hong Kong Post: 10-25 tööpäeva

Garantii

Jääme kõik meie tooted on 30-päevase raha tagasi või vahetada garantii. * Kui teile saadeti objekt, mis ei ole tingimus, mis on kirjeldatud, me kohe pakkuda teile toetust või asendamine * Kui teie objekt ei sobi või te ei soovi seda, siis saad tagasi seda raha tagasi(miinus laevandus). * Edasi-tagasi vedu palun võtke meiega ühendust varustamise number ning tagastamise põhjus (Tagasi vastuvõetav kuni 15 päeva pärast saate punkt) * Toetust antakse jooksul 1-2 tööpäeva jooksul peale kättesaamist tagastatud kauba võtke meiega ühendust ja luba meil teha see õige, kui teil on küsimusi oma tellimuse, Saame vastuseks, et kõik päringud, mille lähedale järgmisel tööpäeval.

Kontakt

Meie klienditeenindus reps vastata päringutele iga päev tööpäeva jooksul.CN: 9AM - 6PM RE: 4AM-1PM AU: 11JUURES - 8PM UK: 1-10 DE: 2AM-11JUURES MEILE: 8PM-5AM ET

Märksõnad:V93, I9 Qqbz, Sum45n25, Dirui, Koomiksitegelast Kaelakee, Väljalasketoru Saba Kõri, Nurga Kuju, Kaamera Foscam, Handcuff, Küünte Paksus Näidik.

Brändi Nimi laez evaw
Pakett Jah
Mudeli Number PUUDUB
Tüüp Modem Kaabel
Tooted Staatus Laos

Kirjutage arvutus!

SEST MJ-DD MJ-GD Pet Roostevabast Terasest Anesteesia Laryngoscope Loomade Pirn Laryngoscope

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted