40# Talvel Soe Müts Ja Kindad Kaks-töö, Lapsed, Beebi Beanie Koos Kindad Komplekt Poistele Tüdrukute Soe Ja Velvet Polsterdatud Värviga Müts

€3.83

Saadavus: On laos

m127120

Talvel Lapsed, Beebi Beanie Koos Kindad Komplekt Poistele Tüdrukute Soe Müts Ja Kindad Kaks-tükk

Punkt spetsiifikast

SOE BEEBI KOMPLEKT-stiilne talvine müts on mõeldud väikelapse poisid ja tüdrukud, väga külma ilmaga.Sobivad beebi kindad soe vooder on beebi poiss rõivad ja beebi tüdruk rõivad, mida tahad!

PEHME&SOE MATERJAL,-müts ja kindad on kõik kahekihiline pehme ja udune sherpa vooder, mis on pehmemat, soojem, ja coziest beebi poistele ja tüdrukutele, mis hoiab neid soojas külma ilmaga.Need beanies ja kindad komplekti on nii pehme ja hubane, et isegi meie valiv tots on hea meel, et kannate need fliis double layer tarvik komplekti.

SUURUS TEABE-müts on saadaval ühes suuruses.Erinevad suurused sobivad lapsi erinevas vanuses.Mikro fliis kangas on hea venitada ja seega iga suurus võib mõnikord sobib laiale vanuserühmale.

SUUREPÄRANE KINGITUS VALIK Hurmav ja teise lapse juhuslik talvel beanie, mis sobib kõige talvel väljas tegevust ja igapäevaseks kasutamiseks.Unisex disain muudab imiku soe müts, sobivad nii beebi, beebi poistele ja tüdrukutele.Suur Sünnipäev, Uus Aasta, Jõulud, Baby Shower kingitus beebidele.

Vali meie soe ülikond, ja enam chill see talv!

Funktsioon

Materjal: fliis + lapp Sugu: Unisex

Suuruse valik: 0-18 kuud, sobib S (46cm), 1-3 aastat vana, sobib M (50cm), 3-7 aastat vana, sobib L (54cm) Kasutamine: igapäevaseks soojust

Värv: Must,Roosa,Sinine,Tumehall,Tumesinine,Roosa

Pakett loetelu: 1tk beebi müts + 1pair kindad

Märksõnad:Müts Suur Tüdruk, šein Müts Tüdruk, Net Müts Tüdruk, Hirv Vastsündinu Müts, Müts Nee Tüdruk, Furr Müts Tüdruk, õled Müts Tüdruk, Koor Vastsündinu Müts, Vastsündinu, Kes On Sündinud Müts, Rulli Vastsündinu Müts.

Mudeli Number müts
Sugu Unisex
Muster Tüüp Tahke
Materjal Polüester
Stiil Casual
Osakonna Nimetus Lapsed
Päritolu CN(Päritolu)

Kirjutage arvutus!

40# Talvel Soe Müts Ja Kindad Kaks-töö, Lapsed, Beebi Beanie Koos Kindad Komplekt Poistele Tüdrukute Soe Ja Velvet Polsterdatud Värviga Müts

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted