Carveit 3D Nikerdatud Tegelik Puit Juhtudel Samsung Galaxy S20 FE S21 Lisa 20 Ultra Lisa 10 S10 Pluss Põrutuskindel Puidust TPÜ Kaitsev Kere

€6.61

Saadavus: On laos

m128439

Omadused - Käsitsi valmistatud Tahke Tegelik Puit Vineer integreeritud Kummist Kest Sujuvalt, esitades Puidust Keskkonnasõbralik Iseloomulik ja saavutada Parem Suur Mõju, Toimivus Mobiiltelefon - Lihtne, loomulik stiil, tee oma Mobiiltelefon kallis ja kõige paremini tunnen. - Sile tekstuur, sile poola, mis pakub sulle trahvi ja mugav käepide. -Täpsed Sisselõigete Nupud ja Pordid Võimaldab Täielikku Juurdepääsu Kontrolli oma Mobiiltelefon Slim dual layer Raskeveokite Protective case for Mobiiltelefon 1. Lisatasu tegelik tekstuuriga pehmest puidust, seda on lihtne haare ja puuteekraani on mugav. 2. Kummi ja Reaalse puidu tugevdamine Kaitseraua katted kõik 4 nurka ja sisaldab üleskeeratud servadega ja paksemate huulte pakub täiesti kaitse ekraani-ja kaamera. 3. Heavy Duty Tilk Kaitse juhul, sisemine on integreeritud moodustatud pehme sisustus silikooni kiht; Lihtne paigaldada ja eemaldada, kahjustamata või kriimustada telefon keha. 4. Väljendunud nupud on lihtne tunda ja vajutage, samas kui suuremate sisselõigete sobivad kõige kaablid. 5. Tehtudnaturaalsest puidust nii, et see oli terve ja ei olnud imelik, keemilised lõhnad. 6. Raskeveokite tilk kaitse lahtrisse saate pakub parimat vastupanu võimalik vastu langeb, seade langenud. 7. Töötab 100% Juhtmevaba Laadimine Pad, Lihtsalt pane oma Mobiiltelefon kohta laadimine pad, ei pea võtma juhul, välja 8. nique disain, lihtne kuid stiilne,Tooraine on looduslik puit , Iga puit juhul ei näe välja nagu teised tõttu ainulaadne looduslik puit tera.

CARVEIT on pühendunud disaini ja jagada puit ideid neile, kes on entusiastlikud, maaelu stiili, looduslik päris puitu, toob esile elegantne välja näha teie uus Mobiiltelefon , kuid Pehmest kummist sisustus pakub oma Mobiiltelefon täiuslik kaitse kriimustuste, löökide ja plekke,Unikaalne, stiilne ja stiilne õhuke õhuke disain ja täiuslik kaitse oma Mobiiltelefon.

Märksõnad:Samaung S20 Fe Juhul, Samsung Galacy S21 Juhul, Samsong S20 Fe, Juhul, 71, Juhul Wiko Y60, S21 Ultra, Juhul S21 Ultra, Lg K11 Telefon, Msvii S20 Fe Juhul, Juhul, Samsung Galaxy S20 Fe.

Päritolu CN(Päritolu)
Ühilduva Brändi Samsung
Disain Peace
Omadused Slim Bambusest Puidust Tagasi Coque Funda
Brändi Nimi Carveit
Tüüp Paigaldatud Kohtuasjas

Kirjutage arvutus!

Carveit 3D Nikerdatud Tegelik Puit Juhtudel Samsung Galaxy S20 FE S21 Lisa 20 Ultra Lisa 10 S10 Pluss Põrutuskindel Puidust TPÜ Kaitsev Kere

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted