ST electric guitar tahke keha okumeepuit kitarr keha pikap auk lõpetamata DIY kitarr barrel electric guitar accessoriesS

€23.07

Saadavus: On laos

m130174

ST electric guitar tahke keha okumeepuit kitarr keha pikap auk lõpetamata DIY kitarr barrel electric guitar tarvikud

materjal: okumeepuit, 2 ja 3 tükki puit ühendada pikkus: 45.5 cm laius: 32cm paksus: 4cm kaela tasku on 17mm sügav

koos pikap auk

kitarri keha suurus

pikkus: 45.5 cm laius: 32cm paksus: 4cm

Kitarri keha pakkimine:

tugevdada ja paksenenud vaht juhul, 100% kaitse

Kui teil on küsimusi meie üksused, vastake võtke meiega ühendust Moobo.ee sõnum enne teie tagasiside või vaidluse.me püüame oma parima, et rahuldada sind.Kui olete rahul nendega,lihtsalt loodan, et teie 5*Star Tagasisidet, siis silla sõpruse teie ja meie vahel.

Tehase

V-ülista Muusika on meie tehases, mis on spetsialiseerunud reseraching ja tootmine igat liiki elektrilised kitarrid, bass, kitarr, akustiline kitarr, klassikaline kitarr, & ukulele, viiul, trumm ja kitarr tarvikud, pakkudes hulgi-ja oem teenust neile.Meie brändi V-ülista on müüdud 7 aastat Moobo.ee web , professionaalne ja aus poest te.

Märksõnad:Floyd Rose Tremolo, Diy Kitarri Komplekt, Lepp Stratocaster Keha, Les Paul Keha Malle, 4 String Bass Pickup, Bass Kitarri Kaela, Telecaster Komplekt Kitarri, Electric Guitar Komplekt, Acoust Kitarr Maastur, Lõpetamata Afanti Kitarr Keha.

Tüüp Kitarri Keha
Pistiku Tüüp PUUDUB
Bruto kaal 2kg
Brändi Nimi V-ülista
Keha okumeepuit (2 tükki puit ühendada)
Päritolu CN(Päritolu)
Mudeli Number V0000

Kirjutage arvutus!

ST electric guitar tahke keha okumeepuit kitarr keha pikap auk lõpetamata DIY kitarr barrel electric guitar accessoriesS

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted