FUNN-Elektroonilise Katse Viib Komplekt, Digitaalne Multimeeter Viib Alligator Clips Vahetatav Multimeeter Sondid Vihjeid Komplekt 16

€13.75

Saadavus: On laos

m130587

Toetust dropshipping ja hulgimüük.

100% Originaal ja tasuta müügijärgse garantii.

Ohutu ja Täpne - test probe viib komplekt aitab tagada ohutu ja täpse testi tulemused elektrilised mõõtmised.Hinnatud CAT III 1000 V, 20 A .Pehme ja Mugav käepidemete - Soojus - ja külma-vastupidavast test sondid on silikoon isolatsiooniga ja pakub comfort käepide

Ühilduva - Multimeeter viib on kavandatud kasutamiseks mis tahes multimeeter, u-arvesti või katse vahend.Eemaldatav nõuanded, banaan pistikud, alligator clips ja labidas terminal saab aidata laiendada testimine, võimete ja paindlikkus; Test Mitmekülgsus - 16-töö katse probe set laiendada testimise võimalusi ja mitmekülgsust.Komplekt sisaldab Kaheksa vahetatav probe näpunäiteid ja muud tarvik erinevate elektriliste töö-ja multi-use

Suur Elektrooniline katseseadmed: Kas on või ei ole olete kaotanud üks neist hindamatu test sondid, mis oli kaasas teie digitaalne multimeeter, või sa lihtsalt tahad erinevaid vihjeid või muu lisaseade, need multimeeter katse viib komplekt on õige teie jaoks.16-töö Professionaalne Elektroonilise Katse viia komplekt on Ideaalne testimine elektroonilised seadmed.See pakub katse mitmekülgsus modulaarse test sondid, alligator clips, vahetatavate probe näpunäiteid ja muud lisatarvikud komplektis

Ühildub praktiliselt iga meeter, mis on varustatud varju banaan sisend jakid.See komplekt inlcudes vahetatav probe nõuanded, alligator clips, banaan pistikud, labidas nukkide ja luua ühenduse meetod vastaks kõige elektroonilise testimise vajadustele.

Kahe Katse Viib - Katse Viia Komplekti on ühe paari punane ja must comfort grip sondid koos elastse silikoon-soojustatud, paremale-nurga alt katse toob.Mugavus grip sondid, need on soojus ja külm vastupidav ohutuse reitingute kuni CAT III 1000 V 20A.

Rohkem Katse Mitmekülgsus

Vahetatav Ots

Kaks 26mm standard Näpunäiteid üldine elektriseadmete hooldus mõõtmised, samuti sõiduki hooldus.

Kaks varju probe näpunäiteid ohutu ja stabiilne mõõtmine.

Neli 26mm väga terav näpunäiteid trükkplaadi hooldus ja täpsus töös.

Kaks Ohutu vask laternate pistik

Ühilduv digitaalne multimeeter ja 4.0 mm Jack

Kaks Suurt Alligator Clips

Haare dirigent et luua turvalisem, käed-vaba ühendus kui sond vihjeid ühendused, mis võib-olla tuleb jätta samaks.

Kaks Labidas Lugs

Kiire ja usaldusväärne traat ühendusi

värv: must+punane

Materjal: PVC+ABS+Vask

Ultra õhuke vask otsa pikkus: 24mm / 0.94 tolli

Standard otsa pikkus: 20mm / 0.79 inch cap

Sondi pikkus: 34 mm / 1.26 kasvata

Banana pistik otsa pikkus: 17mm / vaid 0,67 tolli

Labidas chuck sisemine läbimõõt: 6mm / 0.24 tolli

Pliiatsi pikkus: 12m

Liini pikkus: 123cm

Alligaator klipi pikkus: 56.8 mm / 2.24 tolline (ava 10mm / milleks on 0,39 tolli)

Kaal: 220g

Nimipinge ja-vool: CAT III 1000V, 20A

Komplekti kuulub:

2 x Katse Viib & Probe

2 x Suure Alligaatorid Clip

8 x Replaceable Tips

2 x Standard Banaan Pistikud

2 x Labidas Lugs

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Firmast

Me pakume hea toode, parim hind,me toetada Hulgi - /Tilk Laevandus, Et

1. Sest Tilk Laevandus et, palun märge"dropshipping, et" me prioriseerida.

2. Hulgi/Drop Shipping tellimused, kui teil on mingeid mõtteid, hinna või paketis,palun võtke meiega eelnevalt,me anname teile parimat teenust, et rahuldada oma nõudmisi.

Umbes Makse

Kui te vastate mingit probleemi, kui makse tegemist, palun võtke ühendust Moobo.ee klienditeeninduskeskusega, et abi küsida:

Umbes Saadetised

1.Me saata tellimusi ASAP jooksul 2-5 päeva, v.a nädalavahetused ja riiklikud pühad), kui teie makse on lõppenud tavaliselt.

2.Palun kirjutage teie täieliku kohaletoimetamise aadress õige telefoni number ja postiindeks, eriti Venemaa ja Valgevene ostjad, palun kinnitage oma täielik nimi.

3.Pange palun tähele, et me ei vastuta tollimaksud.Palun teha tollivormistuse ise.

4.Pakume nii postitust laevandus ja väljendada shippings.Enamikus riikides, postiga saatmine toimub umbes 25-35 tööpäeva ja pikem kui mõned riigid, nagu Brasiilia, Peruu.

Express shipping sisaldaksid DHL, EMS, Moobo.ee Premium Laevandus ja Eriline Read nagu Aramex.See võtab aega umbes 7 päeva.(See viivitus kui teie riigis täita mingi probleem,Töötajate streik,ilm probleem ja nii edasi.)

Umbes Pärast-müüki Teenust

Oleme usaldusväärne müüja ja meil on professionaalne müügijärgne teenindus kõigile meie tolli.Kui tekib küsimus, et,palun võtke meiega ette ,me oleme alati siin, kuni sa saad õnnelik vastus.

Kohta Tagasisidet

1. Palun kontrollige pakendi ja punkt kui sa saad hoolikalt ja veenduge, et seal ei ole probleem.

2. Kui teil on mõni probleem või ei ole täiesti rahul oma paketiga,palun ärge kartke meiega ühendust võtta esimene enne lahkumist negatiivset tagasisidet.Ei lahenda me probleemi, et rahuldada sind.

3. Kui probleemi ei ole, palun jäta meid 5-tärni positiivset tagasisidet.

Teie kinnitus on meie suurim motivatsioon ! ! !

Märksõnad:Multimeeter õhuke Katse Viib, Mikro-multimeeter, Funn Stem, Multimeeter Tagasi Sondid, Multi Tester, Vereproov, Tester, Plii-testi Komplekt, Tester Zt X, Zotex.

Mõõtmine Takistuse Vahemik /
Päritolu CN(Päritolu)
Mõõtmed /
Alalisvool /
DC Pinge /
Brändi Nimi MiLESEEY
Mõõte-Induktiivsus Valik Palun kontrollige järgige kirjeldus
Sertifitseerimine PUUDUB
DIY Tarvikud ELEKTRILINE
Mudeli Number multimeeter
AC Pinge /
Ekraani Tüüp Digitaalne Ekraan
Töötemperatuur 0 - 40 ℃
Praegune AC /
Töörežiimi Palun kontrollige järgige kirjeldus
Capacitance Range Mõõtmine /

Kirjutage arvutus!

FUNN-Elektroonilise Katse Viib Komplekt, Digitaalne Multimeeter Viib Alligator Clips Vahetatav Multimeeter Sondid Vihjeid Komplekt 16

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted