Eest Xiaomi Redmi 8 8A 7A 9 9A 9C Rahakott Naha Puhul Multikas Kass Klapp Seista Redmi Tähele, 8T 7 8 Pro Kaas Mobiiltelefoni Kott

€3.33

Saadavus: On laos

m13448

Toote Omadused: - Tasuta Kingitus : Kui saate "Lisa Oma Lemmik Kauplustes" või "Lisa soovide nimekirja" , saad kingituseks tasuta ja kui te "Lisa Oma Lemmik Kauplustes" kui me teeme allahindlust , te teate, see esimene kord , kui oled Lisanud kauplustes või soovide nimekirja , siis võib jätta sõnumi, et meie , siis me saadame teile tellimuse tasuta kingitus . - : sobib modle 锛 Xiaomi Redmi 8,Redmi 8A,Redmi 7A,Redmi 9,Redmi 9A,Redmi 9C, Redmi Tähele, 8T,Redmi Lisa 8,Redmi Lisa 8 Pro,Redmi Lisa 7,Redmi Lisa 7 Pro . - 100% Brand new, h igh kvaliteet uute tulijate csrtoon seista omanik PU nahk raamat klapp rahakott, telefon juhtumitele, tagakaas shell telefoni kott naha чехол Etui . - Unikaalne disain võimaldab hõlpsat juurdepääsu kõik nupud, kontrolli ja sadamaid, ilma et eemaldada juhul Pakub kaitset kriimustuste, põrutuste, mustuse, rasva, ja sõrmejäljed. - Lihtne kasutada, kerge, Elegantne ehitus-ja õmblemine - sobib Ideaalselt teie mobiiltelefoni -, naha-raamat klapp stiil, lihtne eemaldada ja paigaldada. - Sega, etosta 3tk või Enam, saad 5% allahindlust. - Kui sa tahad jälgimise numbri kontrollige, et web, tuleb teil valida saadetise jälgimise numbri . - Umbes Mix Mudel , fotod näitavad sees on lihtsalt näide.Saadame õige mudel teile.

Tere tulemast meie poodi!Märkus:(Palun lugeda enne tellimuse) 1.Kui sinu tellimus on väike tellimus(order $7),või valida tarneviisi soovid ja maksta merevedude kulusid. 2.Kui teie kinnitust aeg on tulemas, siis ikka neist saadud tooted ei ole saadud kaubaga, siis palun võtke meiega ühendust, me laiendada tarnekuupäeva juures esimest korda. 3.Kui pärast 65 päeva sa ikka neist saadud tooted ei ole saadud kaubaga, siis palun võtke meiega ühendust, me aitame teil probleemi lahendada nii kiiresti kui võimalik. 4.Palun ärge avage vaidluse jooksul 65 päeva, see on mittesoovitav.Kui teete tellimuse,see tähendab, et olete nõus eespool toodud juhiseid.

Märksõnad:Kaitseraua Lisa 9s, Juhul Xiaomi, 9 Pro Xiaomi Redmi Märkus Juhul, 7 Märkus Xiaomi, Xiaomi Redmi Lisa 9 Pro Juhul Halo, Märkida 8 Juhul, Redmi Lisa 7 Juhul Raketi, Xiaomi Redmi Märkus Juhul Kass, Applie 8 Juhul, 9 Redmi Juhul.

Feature2 Funda Coque Capa Jaoks Xiaomi Redmi 8 8A 7A 9 9A 9C Redmi Tähele, 8T 7 8
Kategooria Mobiiltelefonide Tarvikud
Disain GEOMEETRILINE
Funktsioon Koos Kaardi Tasku
Tüüp Tagakaas Naha Telefon Juhtudel Katta Telefoni Kott Fundas Copue Capa Etui
Materjal PU Nahk + Pehme Silikoon TPÜ
Päritolu CN(Päritolu)
Ühilduva Brändi Xiaomi
Stiil Luksus Cartoon Nahast Flip Seista Rahakott
Feature1 Mehed Naiste Tüdruk, Poiss, Lapsed, Laste Nahast Kate Juhtudel
Omadused Uute Tulijate Mood Multikas Loomade
Feature5 Kui Photoes Show On Lihtsalt Näide.Saadame Õige Mudel Teile.
Ühilduva Xiaomi Mudel Redmi 9C
Feature3 Eest Xiaomi Redmi 8 8A 7A 9 9A 9C Redmi Tähele, 8T 7 8 Nahast Kate Juhul
Brändi Nimi Wekays
Feature4 Eest Xiaomi Redmi 8 8A 7A 9 9A 9C Redmi Tähele, 8T 7 8 9 Pro Tarvikud
Sobib Telefoni Mudel Eest Xiaomi Redmi 8 8A 7A 9 9A 9C Redmi Tähele, 8T 7 8 9 Pro

Kirjutage arvutus!

Eest Xiaomi Redmi 8 8A 7A 9 9A 9C Rahakott Naha Puhul Multikas Kass Klapp Seista Redmi Tähele, 8T 7 8 Pro Kaas Mobiiltelefoni Kott

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted