PEONFLY Uus Cartoon Puu-Puuvillased Sokid, Naiste Kawaii Sidruni -, Pirni-Avokaado Muster Õnnelik Naljakas Sokid korea Fashion Street Sokid

€2.03

Saadavus: On laos

m135619

Meie tooted on brand tootjate nimel, töötlemise, madalad hinnad, kvaliteedi tagamine.Toetada hulgi -, suur hulk teretulnud konsulteerima meiega.Kirje Tüüp: Sokid Materjal: 80%Cotton Sokk tüüp: Keskmine toru Värv:Stiili valik, nagu pildil Stiil: Fashion Funktsioon: vett hülgav, antibakteriaalne Seisukord: 100% uhiuue

Suurus:EUR36-42

USA5-8.5

KLIENDI RAHULOLU

Palun ärge kõhelge meiega ühendust kui teil on küsimusi või muresid, enne või pärast ostu.Me oleme pühendunud oma 100% rahulolu.

Laevandus

1.Transpordi maksumus: Klõpsake nupul "Laevandus ja maksmine" sakk toote andmed lehele, ja sa näed, kohaletoimetamise andmed.Saate arvutada laevaliini kulud, sisestades vajalikud andmed.Suur summa, et Kui teil on küsimusi laevandus tasud, palun võtke meiega ühendust.

2.Aeg transiidi: Transiidi aeg varieerub eri laevandus meetodeid.

Eritellimused kasutada Väljendada kaubanduslik Väljendada.

3. Toote Töötlemise Aeg: töötlemise aeg teatud, et sõltub toote tüübist ja stock seisund.Enamasti, töötlemise aega saab 2 kuni 7 tööpäeva.

Umbes Tollimaks

Arvestades meie klientide kasuks,Oleme sunnitud laeva tellimuse postiga.

Palun mõista,siiski tollimaks on väljaspool meie kontrolli, ei saa me guarrante nr maksu-lõivu ja ei kanna mingit maksu tasu.

Me siiralt vabandame võimalike ebamugavuste pärast, mida see võib põhjustada teile.

Tasumine

Seal on palju makseviisid saadaval Moobo.ee nagu krediitkaardid, reaalajas pangaülekanded, offline makse (pangaülekanne).Saate valida meetod, mis on kõige sobivam teile.Kaitsta oma huve, teie makse on ajutiselt valduses Moobo.ee, ja ei lastud meid, kuni olete saanud oma järjekorras ja on rahul.

Tagastamise Poliitika

Kui te soovite vahetada esemed kätte saanud, tuleb teil võtta meiega ühendust 3 päeva jooksul kättesaamisest tellimuse.Ja sa peaksid maksma täiendavaid laevandus tasu on tekkinud ja tagastatud kaupade tuleks hoida nende algne olek.

Tagasiside

Kuna teie tagasiside on väga oluline meie ettevõtte arengut, me siiralt paluda sul lahkuda positiivne tagasiside meie eest, kui olete rahul meie toodete ja teenuste.Seda saad lihtsalt võtta, siis 1 minut.Aitäh!

Märksõnad:Apple Sokk, Sokk, Sokk Naine, Piima Sokk, Sokk Naised, Banaan Sokk, Ananassi-sokk, Sidruni Sokk, Avokaado Sokk, Cherry Sokk.

Rõve Pilt No
Materjal Spandex
Muster Tüüp Prindi
Brändi Nimi Peonfly
Sokk Tüüp Casual
Seksuaalse Alatooniga No
Mudeli Number HYN5409
Kirje Pikkus 25-35CM
Paksus STANDARD

Kirjutage arvutus!

PEONFLY Uus Cartoon Puu-Puuvillased Sokid, Naiste Kawaii Sidruni -, Pirni-Avokaado Muster Õnnelik Naljakas Sokid korea Fashion Street Sokid

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted