Väljas Vaibad Doormats Jalamatt Tähed Non-Slip Vaiba elutuba, Magamistuba Retro Stiilis Decor Printsess Doormats 24x35" Vaibad

€12.53

Saadavus: On laos

m13633

SOOVITAN TOODE

KOOS OSTA, et SÄÄSTA ROHKEM

- - - - TOOTE NIMETUS- - - -

Lilla Värv HOT MÜÜK Tuba, Magamistuba Vaibad Retro Stiilis Decor Printsess Doormats Vaibad, millel Kirjas "Kui Te ei Tule, et Pool ei Viitsinud Koputab Mu Uksele" Pestav Imav Ala Vaibad 24x35inch 16x24inch Dropshipping

OMADUSED:

★【 PRINTS JALAMATT TÄHTEDEGA 】 tähtedega ", Kui Sa ei Tule, et Pool ei Viitsinud Koputab Mu Uksele" ja mis on spetsiaalselt kavandatud värvi, see jalamatt peab üllatab oma külastajaid!Sobib sise-ja välistingimustes.Meie jalamatt teevad teie kodu puhtamaks. ★【 OHUTU, LÖÖGI-ABSORPTSIOONI VEEKINDEL PRINTS JALAMATT 】 Made kõrge-kvaliteet polüpropüleen materjali, nii et see on vastupidav ja ohutu.Mis on kulumiskindlus ja lihtne puhastada.Special Mitte-slip Disain Põhjas, mis Takistab Nihestus, Mitte tõsta.Lihvimine & tolmu eemaldamine.See on pehme ja paindlik kõik-ümber mitmekülgsus. ★【 MULTIFUNKTSIONAALNE JALAMATT 】, Et jalamatt on ideaalne siseruumides ja väljas.Samuti on suur kingitusi, telkimine, pere, sõbrad ja naaber.See on ka ideaalne kodu kujundusest.See võib panna magamistuba, vannituba ja elutuba.

DETAIL TOOTE:

★【 LIHTNE PUHASTADA 】 Lihtsalt vaakum, mille hand-held vacuum pühkima koos pintslite või maha raputada õues.Põhjalikumat puhtaks, pühkige niiske lapi ja õrnatoimelise seebiga või loputada.Lase oma matt täielikult õhu käes kuivada enne kasutamist.Ei tohi kasutada valgendit. ★【 PAREM TEENUSED ja KIIRE TARNE 】, Kui sa tahaks küsida seda vaip või on mingeid kvaliteedi probleeme meie toodete, vastake võtke meiega ühendust.Me püüame oma parima, et tagada rahuldav shopping kogemus sinu jaoks. - SUURUS: Seal on 2 suurust täita oma erinevaid vajadusi.Väike-40*60cm(16*24inch).Suur-60*90cm(24*35inch).

TOOTE PARAMEETER:

Materjal: Valmistatud kõrge kvaliteediga materjal polüpropüleen Tüüp:Mood/äri Värv:Lilla Ukse, Decor Mehed/naised/poisid/tüdrukud Suurus: 40*60CM, Kaal: 250g, Suurus: 60*90CM, Kaal: 430g Palun lubage 1-3cm kõrvalekalde tõttu käsitsi mõõtmine.

PAKETT NIMEKIRI:

1 X Vaip/Jalamatt

Ideaalne Ukse/Kaunistamiseks:

Tähtedega: "Kui Sa ei Tule, et Pool ei Viitsinud Koputab Mu Uksele" ja mis on spetsiaalselt kavandatud värvi, see jalamatt peab üllatab oma külastajaid!Sobib sise-ja välistingimustes.Meie jalamatt teevad teie kodu puhtamaks.

OHUTU, LÖÖGI-ABSORPTSIOONI VEEKINDEL PRINTS JALAMATT

Made kõrge-kvaliteet polüpropüleen materjali, nii et see on vastupidav ja ohutu.Mis on kulumiskindlus ja lihtne puhastada.Special Mitte-slip Disain Põhjas, mis Takistab Nihestus, Mitte tõsta.Lihvimine & tolmu eemaldamine.See on pehme ja paindlik kõik-ümber mitmekülgsus.

Looduslik kautšuk osakeste alt

Šokk imendumist, veekindel, kiire tagasilöögi, jne.mürgine tasuta ja Külm ja ohutu Mitte-stlip soojuse resistan

EELIS:

Ei kaota juuksed kergesti Vastupidav ja praktiline Polüpropüleenist Keskkonnasõbralik liimiga Looduslik kautšuk osakeste alt

MOOD/BUSINESS/DURABLE:

Kui jalamatt on ideaalne siseruumides ja väljas.Samuti on suur kingitusi, telkimine, pere, sõbrad ja naaber.See on ka ideaalne kodu kujundusest.See võib panna magamistuba, vannituba ja elutuba.

TÄITA OMA ERINEVAID DANMANDINGS:

Suurus: 40*60CM, Kaal: 250g Suurus: 60*90CM, Kaal: 430g

Tehnilised andmed:

Lihtsalt vaakum, mille hand-held vacuum pühkima koos pintslite või maha raputada õues.Põhjalikumat puhtaks, pühkige niiske lapi ja õrnatoimelise seebiga või loputada.Lase oma matt täielikult õhu käes kuivada enne kasutamist.Ei tohi kasutada valgendit.

KKK

K: Millal on pakk saata?A: Jälgida teavet, online pärast 1-5 päeva pärast tellimist, palun olla kannatlik.A: Palun kasutage jälgimise numbri, et vaadata veebilehel aadress: http://www.17track.net/en Q: Kus on minu pakk?A: No update rohkem kui 5 päeva, pöörduge palun klienditeeninduse lahendada.A: Kui uusim info teie pakk on teile kohale toimetatud,aga sa ei saanud, siis palun minna kohalikku postkontorisse, et seda saada.

Tagasiside & Pärast-Müüki Teenust

1.Tagasisidet Me säilitada kõrgeid kvaliteedinõudeid ja püüdma 100% kliendi rahulolu!Oleme tänulikud, kui saate jätta meie 5 tärni positiivset tagasisidet.Oma hea ülevaade on suurepärane julgustust meie jaoks.Tänan teid väga teie mõistmist ja toetust! 2.Pärast-Müüki Teenust Kui sa ei ole rahul toote sa said,palun võtke meiega ühendust enne lahkumist negatiivne tagasiside.Me soovime, et töö u koostööd, et lahendada mingit probleemi.

Märksõnad:Pipar Shaker, Foto Tapetes, Magamistoas Vaip, Decor Retro, Euroopa Vaibad, Vaip Väljas, 160x230 Vaip, Suur Kaasaegne Elutoa Vaip, Puu-rätik, Tuba Decor.

Funktsioonid 3 vastupidav ja ohutu.
Funktsioonid 2 Valmistatud kõrge kvaliteediga materjal polüpropüleen
Päritolu CN(Päritolu)
Funktsioonid 11 pestav
Pesta Stiil Käsi Pesta
Funktsioon Anti-Slip
Technics Kootud
Funktsioonid 9 See võib panna magamistuba, vannituba ja elutuba.
Funktsioonid 5 Lihvimine & tolmu eemaldamine. pehme ja paindlik kõik-ümber mitmekülgsus.
Kasutamine piknik
Drop shipping Jah
Funktsioonid 6 Kui jalamatt on ideaalne siseruumides ja väljas.
Omadused 8 See on ka ideaalne kodu kujundusest.
Mudeli Number HGDX1952
Funktsioonid 10 Jalamatt/vaibad
Omadused 7 see on suur kingitusi, telkimine, pere, sõbrad ja naaber.
Omadused 1 Spetsiaalselt värvi, see jalamatt peab üllatab oma külastajaid!
Stiil tähed", Kui Sa ei Tule, et Pool ei Viitsinud Koputab Mu Uksele
värv Lilla
Muster Tüüp Kiri
Vanus Täiskasvanud
Disain Tabriz
Materjal 100% Polüpropüleen
Omadused 4 Special Mitte-slip Disain Põhjas,mis Takistab Nihestus, Non-slip

Kirjutage arvutus!

Väljas Vaibad Doormats Jalamatt Tähed Non-Slip Vaiba elutuba, Magamistuba Retro Stiilis Decor Printsess Doormats 24x35" Vaibad

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted