Uus Praktiline Kokkupandav Virnastatavates Ladustamise Riiul Hammas Korraldaja Omanikuga Köök, Vannituba, Laud Kokkukäiv Combo Rack

€3.64

Saadavus: On laos

m136655

Kirjeldus:

Meie ladustamine riiul on valmistatud kõrge kvaliteediga plastist ja metallist, mitte-mürgine, terve, tugev kasutada.Ta on hooliv virnastatavates disain, salvestades rohkem asju, säästes samas palju kohas samaaegselt.Metallist toetust võib kokkupandav lihtne ladustamine ja paigaldamine.Ja see on väga lihtne paigaldada.See on multi-funktsionaalne ja praktiline, seda saab kasutada ladustamiseks maitse pudelid köök, ladustamise seep, näo puhastite, šampoon, keha pesta või käterätte vannitoas ja isegi raamatute hoidmine ja ajalehe uuringu toas.Kui teil on vaja selline ladustamine korraldaja, valida meie, see säästab palju ruumi ja teeb teile tuba näeb välja kena.

Omadused: Valmistatud kõrge kvaliteediga plastist ja metallist, tervislikke ja keskkonna-sõbralik materjal, mitte-mürgised, tugev ja vastupidav.See on laialdaselt kasutatud ladustamiseks maitse pudelid köök ja hoidmine seep, näo puhastite, šampoon või keha pesta vannituba, ja see võib ka salvestada raamatud uuringu toas.Koos hoolivad virnastatavates disain, see võib aidata teil säästa palju ruumi ning mahutab rohkem asju korraga.Metallist toetust võib kokkupandav lihtne ladustamine ja paigaldamine. 3 eri värvi on saadetud juhuslik, värvid on erksad ja ilusad.Lihtne paigaldada ja lihtne puhastada.

Tehnilised andmed:

Seisukord: 100% täiesti Uus ja Kvaliteetne

Materjal: Plastikust + Metallist

Värv: Sinine, Roheline ja Roosa( Juhuslik )

Size(L x W x H): Umbes. 22.8 x 15.6 x 15.9 cm 9 x 6 x 6.3 tolli

Kaal: Umbes. 157g

Komplekti Kuulub:

1 x Kokkupandav Ladustamise Riiul (Värv on juhuslik)

Pange Tähele: 1. Värvi meie ladustamine riiul on saadetud juhuslik.

2. Palun lubage 1-3mm vigade tõttu käsitsi mõõtmine

3. Monitorid kalibreerimata sama, punkt värv kuvatakse fotosid võib näidates veidi erinev tegelik eesmärk.Palun võtta päris üks standard.

Märksõnad:Laua Korda, Hecare Vannituba Korraldaja, Omanik Võti Seina, Köök Pesu Hoidmine, Riiul Korraldaja, Meeste Ladustamise Rack, Ika Ladustamine, Vannituba Riiul, Etagere Ladustamine, Paravan Vannituba Ladustamine.

Materjal PET+PE
Nr. Määramistasandite Üksik
Mudeli Number YB-QT00081
Käitise Tüüp Põranda Tüüp
Pakend OPP

Kirjutage arvutus!

Uus Praktiline Kokkupandav Virnastatavates Ladustamise Riiul Hammas Korraldaja Omanikuga Köök, Vannituba, Laud Kokkukäiv Combo Rack

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted