Hot Müük pro Cycling Team Eesotsas Kanda Kit Bike Jersey Spexcel Jalgratta Riided Käik Suvel Särgid Maillot Ciclismo Uniforme Camisa

€14.07

Saadavus: On laos

m13728

Oleme loonud meie võtta rassi sobib jersey.Meie allkiri jersey, valmistatud kerge riie, mis on kohandatud optimaalne anatoomiline ja aerodünaamiline sobi.Koos täiesti uue kollektsiooni hooajalise värv-viise, see jersey esitleb õmblusteta integratsiooni tehniliste näitajate koos moes esteetika, mistõttu on oluline töö oma jalgrattaga garderoob.Kerge jersey kasutab väga hingav aukudega riie krae, relvad, ja külje - ja tagaosa madala niiskuse imendumist ja kiire kuivatamine omadused.Kõik elastne grippers on uuendatud, et pehmem, täielikult värvitud versioon, mille funktsioon meie äsja väljatöötatud kaasahaarav muster, hoides jersey koht täiustatud aerodünaamiline eelis.Hooldusjuhised · Peske lahe 30° · Kasutada mitte puhastusvahendi bio · Raud madal · Ärge valgendi

>> Teade

1. Palun aru saada, kas suurus kaubad on teile sobiv, osta, nii et see ei põhjusta tarbetuid arusaamatusi pärast kauba kättesaamisest.

2. Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Tagame, et stiil on sama, nagu on Näidatud pilte, kuid mitte sama jõudlust erinevate asutuste eeskujul.Aitäh!

3. Võrrelge detail suurused sinu,palun lubage 1-2cm erineb tõttu manual mõõtmise, aitäh (Kõik mõõtmine n cm ja pange tähele, 1cm=, milleks on 0,39 tolli)

>> Makse

1. Parim viis on otse online makse,saate ise valida.Kui soovid, et ka teised maksetingimused palun andke meile konw enne kui tellite.

2. Veenduge, et teil on täitnud kõik üksikasjalikku teavet, nagu kontaktisik,aadress,postiindeks ja telefoninumber täites oma ostja teavet.

>> Shipping

1.Me free shipping Hiina Post Air Mail,jõuda kõige riikide jooksul 15-20 tööpäeva.

2.Saadame kauba 3 tööpäeva jooksul pärast täieliku makse on kinnitatud.Kui makse ei ole kättesaadav, tellimuse suletakse automaatselt.

3.Ostja on vastutav kõigi kindlustus -, probleeme ja kahju, mis on põhjustatud shipping service selliseid õnnetusi, hilinemise või muude probleemide puhul.Peale ostja peaks olema vastuta ühegi maksu-ja/või kohustus tasuda nende riigi poolt.Ja kaup on Märgitud "näidis" teie lihtne tollivormistus ja väiksem tasu.

1.Aasia riigid: 5-10 päeva

2.Austraalia riik: 5-10 päeva

3.Euroopa riigid: 10-15 päeva

4.Põhja-Ameerika riigid: 10-15 päeva

5.Lõuna-Ameerika riikides: 15-20 päeva,

6.Aafrika riigid: 20-30 päeva.

>> Tagasi ja Garantii

1. Kõik kaup on kontrollitud enne saatmist, nii et kui sa ei ole rahul ostuga, võid vahetada punkte, üks nädal, ja te peate meiega ühendust 48 tunni jooksul pärast kätte teie ostu

2. Laevandus ja käitlemise tasu ei tagastata ja klient peaks olema vastutav kõigi tasude tagastamise ja reshipping.

3. Kõik objektid peavad olema esialgse tingimused, sealhulgas kasti ja tarvikud.Meeste tehtud vead ei ole tagatud, nagu katki, kriimustatud ja nii edasi.

4. Mis tahes esemete,palun saata EMS või oma kohaliku post kui tagasi saatma.

>> Tagasiside

1.Ostja varase kinnitus on kõrgelt hinnatud pärast esemed.

2.Kuna teie tagasiside on väga oluline meie ettevõtte arengut, me siiralt paluda sul lahkuda positiivne tagasiside meie eest, kui olete rahul meie toodete ja teenuste.Seda saad lihtsalt võtta, siis 1 minut,kuid see 1 minut on äärmiselt oluline tähendus meile.

3.Palun võtke meiega ühendust enne vaidluste või sealt mingit negatiivset või neutraalset tagasisidet.

Me töötame teiega, et lahendada kõiki probleeme.Täname oma arusaamist!

Märksõnad:Riie Tsükkel, Trisuit, Jersey Spexcel, Beež Rattasõit Püksid Naistele, Taani Jalgrattasõit Komplekt, Bike Rist, Hiiglane Ciclyng Riided, Pro Meeskonnad Rattasõit, Jersey Racmmer, Spexcel.

Kampsunid Materjal 100% Polüester
Tüüp Jersey Komplekti
Püksid Materjal 80% Polüester ja 20% Stretch & Spandex
Varruka Suurus lühikesed varrukad
Müügi Meetodid Tehase Otsene Müük
Brändi Nimi spelispos
Mudeli Number jalgratas sobiks jersey bike set kit pro team
Hooaeg Suvi
Tõmblukk Pikkus Täielik
Sugu MEHED
Sobivus Sobib tõsi suurus, võtke oma tavaline suurus
Materjal aero jersey lycra lühikesed püksid, rinnatüki
Jalgrattasõit Jersey Pad Stiil GEEL Hingav Pad

Kirjutage arvutus!

Hot Müük pro Cycling Team Eesotsas Kanda Kit Bike Jersey Spexcel Jalgratta Riided Käik Suvel Särgid Maillot Ciclismo Uniforme Camisa

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted