Vaik Vaas Kunstnik Kodu Kaunistamiseks Flower Pot Meik Harja Hoidja Ladustamise Kasti Pastakahoidja Euroopa Peaga Skulptuuri Mudeli Eskiis

€12.29

Saadavus: On laos

m138600

Funktsioon:

Materjal: Valmistatud vastupidavast vaik.Mõlemal on käsitöö, kus on palju detaile.

Lihtsalt lisage oma lemmik taim või küünal!Lisada klassikaline touch sisetingimustes terrass, aias või söögilaud.

Funktsionaalne skulptuur: Seda saab kasutada nii mahlakas lille pott, indoor/outdoor lille pott, vaas, kodu kaunistamiseks, küünal omanik ja isegi meik harja hoidja.Neid saab kasutada, pulmad, autasud, üritused, kodu, kaunistused ja siseruumides või väljas kuvab.

Selline tore aia kaunistamiseks, kas õues või rõdul, saab näha takistusteta.

Kirjeldus:

Materjal: Vaik

Värv nagu näha

Suurus: Kõrgus 17cm

Pakkeleht:

1x vaas

Märkus:

1. Kuna tootmisprotsessi, võib esineda väikesi auke toote, mis võivad põhjustada veeleket pärast on vett täis, nii et soovitatav on lisada võltsitud lilled

2. Kuna vahe ekraan ja valgust, seal võib väike värvi erinevus pilt, mis on normaalne.

Vaik ,Vaas, Kunstnik ,Kodu Kaunistamiseks, Lille Pott ,Meik Harja Hoidja ,Ladustamise Kasti ,Kirjutusvahendi Hoidja, Euroopa -, Pea -, Skulptuur ,Mudel, Joonis, 1).Me laev jooksul 3-5 tööpäeva jooksul (vastavalt tellimuse kogus) pärast taotluse saamist oma makse.

2).TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja ei hõlma nädalavahetustel ja pühade ajal.Tarneaeg võib varieeruda, eriti pühade ajal.

3).tarneaeg:

A).Lõppenud jooksul 4-10 tööpäeva jooksul pärast UPS / Fedex

B). 6-15 tööpäeva ette nähtud EMS

C).Vastavalt 20-40 tööpäeva Hiina Postitus Lennupostiga, vene riigi tavaliselt peab mitu päeva.

d).Saadame teile vastavalt teie asukoht ja logistika meetod valida, ja sa saad jälgimise numbri 1-3 päeva pärast sünnitust.

E).Me ei vastuta mis tahes intsidente, viivitusi või muid probleeme, mis on vastutus transpordi teenust.Kuna käsitsi mõõtmine võib põhjustada mõõtmete kõrvalekalle (positiivne ja negatiivne 1-2cm kõikumine), värv erinevus on põhjustatud teguritest, näiteks ekraan, ilm, valgustus, jne.Pilt on eri värvi eri kuvarid, kuid ainult väikseid erinevusi, ei Palun aru, et kui toode on kahjustatud.Kallis ostja, kui te ei ole rahul meie toodete ja teenuste palun võtke meiega ühendust enne lahkumist negatiivset tagasisidet, siis me püüame oma parima, et lahendada probleeme ja teha sa rahul.See on meie jaoks väga oluline ja tänu oma arusaam.

Tänud tulemise eest ja on tore päev.

Märksõnad:Klaasist Vaas, Taime Seista, Keha Vaas, Omanik Taim, Jankng Syömäpuikko, Vaas Kaunistada Kodu, Ladu Euroopas, Vaas, Lillepott, Kipsi Pea.

Features1 lillepott
Materjal Plast
Suurus S
Features2 Kirjutusvahendi Hoidja
Päritolu CN(Päritolu)
Funktsioon Laua Vaas
Features3 Meik Harja Hoidja
Mudeli Number vaik vaas
Stiil Euroopa
Omadused Kodu Kaunistamine

Kirjutage arvutus!

Vaik Vaas Kunstnik Kodu Kaunistamiseks Flower Pot Meik Harja Hoidja Ladustamise Kasti Pastakahoidja Euroopa Peaga Skulptuuri Mudeli Eskiis

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted